Madziu,
z tej radosnej okazji życzę Tobie wielu niezapomnianych i szczesliwych wyjazdów wakacyjnych i dalszej wytrwałości w dzieleniu się swoją wiedzą, doświadczeniem i pomocą.
Dzięki Tobie i Wielu podobnym osobom! To właśnie dzięki Waszej życzliwości jestem pełna optymizmu, że nasz pierwszy wyjazd do CRO przebiegnie pomyślnie i będzie wspaniałym przeżyciem mimo podobno nie najlepiej wybranej miejscowości /Marina/ - za pozno odkRylam forum, rezerwacja zostala "przyklapnieta"
.
Madziu, to Tobie i innym doświadczonym cromaniakom zawdzięczam całą swoją wiedzę dotyczącą spędzania wakacji w Chorwacji, tego co warto zwiedzic, jak sie przygotowac, czego unikac i co zabrac z PL.
Wertuje forum "w tą i spowrotem", szukam i czytam - aż mój mąż się zlości, ze poświecam temu tyle czasu. Wydaje mi się jednak, że zaraziliście mnie bakcylem tego niezwykłego kraju.
Madziu, raz jeszcze na Twoje rece składam podziekowanie Tobie i wszystkim innym rzetelnym i doświadczonym cromaniakom, którzy by nam laikom pomóc poświecają wiele swojego czasu by niejednokrotnie odpowiadać na to samo pytanie po raz setny
Dziękuję za Wasze zdjęcia, rady i pogodę ducha
, dzięki za to, że jesteście!!!
Ty, Janusz Bajcer, Moondek, Wojan, Woka, Krakuscity, Slapol, Plumek, M.Smith, Fux, Mama Kapiszonka, Drusilla, Pietro i Jacunio oraz wielu innym ktorych nie sposob wymienic ... DZIĘKUJĘ WAM !!!!