Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mam dwa latka

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
madzia1981
Cromaniak
Mam dwa latka

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 29.06.2006 12:58

Dziś obchodzę takie małe święto związane z tym forum :D
Już dwa lata bywam tutaj
:hut: i pozostanę dalej :lol:
Pozwolę sobie przy okazji pozdrowić wszystkich :P
lui
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lui » 29.06.2006 13:16

Droga Madziu,

Z okazji Twojej Drugiej Rocznicy życzę Ci wielu słonecznych wyjazdów do Chorwacji i wytrwałości w przekazywaniu swojej wiedzy innym forumowiczom.
Oficjalnie jestem na forum dopiero od tygodnia, ale informacje tu podane śledzę od pół roku i dzięki takim Croentuzjastom jak Ty, czuję, że jestem dobrze przygotowana do mojego pierwszego wyjazdu do Chorwacji.

Gorąco pozdrawiam :D
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 29.06.2006 16:56

A ja miałem niedawno roczek :lol: Pozdrowienia Madziu i pisz dużo :!:
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 29.06.2006 17:22

Madzia jesteś w ,,starszakach,,-ja cały rok młodszy od Ciebie-pozdrowionka i wytrwałości na Cropli-
Piotrek
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 29.06.2006 17:27

Sve najbolje Madziu na kolejne latka ! :mrgreen:
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 29.06.2006 17:40

madzia1981 napisał(a):Dziś obchodzę takie małe święto związane z tym forum :D
Już dwa lata bywam tutaj
:hut: i pozostanę dalej :lol:
Pozwolę sobie przy okazji pozdrowić wszystkich :P

Pozdrawiam cię Madziu jak i wszystkich innych forumowiczów.To mamy tyle samo latek lecz ja je spędziłem mniej,,aktywnie''.Jeszcze raz pozdrawiam ,a jutro kolejny wyjazd. 8)
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 03.07.2006 09:54

Sto lat, sto lat, niech pisze, pisze nam! :)
Mi za 4 dni stuknie roczek ;)
frizi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) frizi » 03.07.2006 21:33

Madziu,
z tej radosnej okazji życzę Tobie wielu niezapomnianych i szczesliwych wyjazdów wakacyjnych i dalszej wytrwałości w dzieleniu się swoją wiedzą, doświadczeniem i pomocą.
Dzięki Tobie i Wielu podobnym osobom! To właśnie dzięki Waszej życzliwości jestem pełna optymizmu, że nasz pierwszy wyjazd do CRO przebiegnie pomyślnie i będzie wspaniałym przeżyciem mimo podobno nie najlepiej wybranej miejscowości /Marina/ - za pozno odkRylam forum, rezerwacja zostala "przyklapnieta" :(.
Madziu, to Tobie i innym doświadczonym cromaniakom zawdzięczam całą swoją wiedzę dotyczącą spędzania wakacji w Chorwacji, tego co warto zwiedzic, jak sie przygotowac, czego unikac i co zabrac z PL.
Wertuje forum "w tą i spowrotem", szukam i czytam - aż mój mąż się zlości, ze poświecam temu tyle czasu. Wydaje mi się jednak, że zaraziliście mnie bakcylem tego niezwykłego kraju.
Madziu, raz jeszcze na Twoje rece składam podziekowanie Tobie i wszystkim innym rzetelnym i doświadczonym cromaniakom, którzy by nam laikom pomóc poświecają wiele swojego czasu by niejednokrotnie odpowiadać na to samo pytanie po raz setny :) Dziękuję za Wasze zdjęcia, rady i pogodę ducha :), dzięki za to, że jesteście!!!
Ty, Janusz Bajcer, Moondek, Wojan, Woka, Krakuscity, Slapol, Plumek, M.Smith, Fux, Mama Kapiszonka, Drusilla, Pietro i Jacunio oraz wielu innym ktorych nie sposob wymienic ... DZIĘKUJĘ WAM !!!!
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 03.07.2006 23:19

frizi napisał(a):Dziękuję za Wasze zdjęcia, rady i pogodę ducha :), dzięki za to, że jesteście!!!
Ty, Janusz Bajcer, Moondek, Wojan, Woka, Krakuscity, Slapol, Plumek, M.Smith, Fux, Mama Kapiszonka, Drusilla, Pietro i Jacunio oraz wielu innym ktorych nie sposob wymienic ... DZIĘKUJĘ WAM !!!!

Wow, moja droga!... :) Pisz mi tak jeszcze! :) Bardzo to miłe, że wymieniasz mnie w gronie tak zacnych Cromaniaków :)
Ja w tym roku jadę do Chorwacji po raz piąty, za kazdym razem w inne miejsce, i za kazdym razem odkrywam Chorwację na nowo.
Z własnego doświadczenia wiem, że nie musisz się zamartwiać wyborem miejsca docelowego Twojego pobytu! W Chorwacji nie ma złych miejsc... :):):)
Życzę Ci i Twojemu mężowi wspaniałych wakacji! Wiem, że będą wspaniałe, bo ja te najfajniejsze wakacje zawsze mam w Chorwacji :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.07.2006 23:34

pozdrowienia dla madzi1981 :lol: podziękowania dla frizi :lol:
:papa: :papa:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 03.07.2006 23:35

:papa:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 06.07.2006 19:21

2 lata juz mineło ... jak jeden dzień ;) ...... wczoraj :))

.... do trzech lat sztuka jak mówią :))
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 06.07.2006 19:48

aneta_jacek napisał(a):
.... do trzech lat sztuka jak mówią :))

Czy słowo "sztuka" ma tu jakieś specjalne znaczenie :D :?:
RAFAKKO
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) RAFAKKO » 06.07.2006 20:04

No to zdrówko za Twe zdrówko !!!!
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 26.04.2007 20:06

To mi za niedługo krykę dają 8O
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone