Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Maly stoliczek i 4 krzeselka - szukam

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 02.02.2009 09:11

Widuje czasami takie cos u ludzi na campach. jakis niewielki stoliczek i czasami razem skladane krzeselka. jest to niewielkie, srednio wygodne ale zawsze sniadanko w miare kulturalnie mozna wszamac. szukam na alledrogo i znalezc nie moge. jak to sie nazywa i gdzie tego mozna poszukac. dzieki
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.02.2009 09:35

Stoliczek składany kupiłem w markecie na R a krzesełka w markecie na C. Wszystko na dziale turystycznym - i było całkiem funkcjonalne tzn. zdało egzamin i będzie na przyszłość (nie jednorazówka). Jak znajdę jakieś zdjęcie poglądowe to wstawię.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 02.02.2009 09:43

JacYamaha napisał(a):Stoliczek składany kupiłem w markecie na R a krzesełka w markecie na C. Wszystko na dziale turystycznym - i było całkiem funkcjonalne tzn. zdało egzamin i będzie na przyszłość (nie jednorazówka). Jak znajdę jakieś zdjęcie poglądowe to wstawię.

tez tak sobie pomyslalem. w zeszlym sezonie w tym na C widzielismy taki jakby komplet razem skladany tworzacy jedna calosc. plastikowe, nieco ciasne ale lepsze to niz siedziec na trawie a stoliczek miec z malej lodowki turystycznej :wink:

czekam na foty i ceny oraz inne wpisy

dzieki
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.02.2009 09:47

Nie wiem czy to będzie dobrze widać:
Obrazek

On nie jest wielki (stolik) a wysoki na, hmmmm, nogi wchodzą pod blat :) Nasza Trójka spokojnie miała wszystko co trzeba przy jedzeniu na blacie (ale było już pełno).
Pieniądze jakieś naprawdę śmieszne...
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 02.02.2009 10:59

Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.02.2009 11:13

Takie składane stołoławy też oglądaliśmy - nisko się na tym siedzi i z nogami miałem kłopot (a mam 177 cm). I dodatkowo wymiary - to jest całość więc jako taka musi być pakowana do auta (co za cudowna myśl :) ) tzn. jak mam osobno stół i krzesełka to upycham gdzie mi pasuje. No i jeszcze jedna rzecz - jeżeli siadacie tylko do posiłków to ujdzie ale jak już jest kawa i gazetka to oparcia brak....
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 02.02.2009 11:17

taki stolik możesz kupić w Decathlonie nie znam ceny ale chyba nie jest zabójcza :lol:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 02.02.2009 11:30

ooooooo

wlasnie o czyms takim myslelismy

niekoniecznie z pilka :wink: ale cos w tym rodzaju

mamy kombiaka i na dno bagaznika mysle nada sie jak znalazl
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 02.02.2009 11:40

to może to ;)

http://www.allegro.pl/item488314143_sto ... zedaz.html

co prawda po aukcji, ale są namiary na sprzedającego
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 02.02.2009 11:42

Używałem taki stolik, jak pokazuje Arek, zdecydowanie nie polecam. Zawsze kłopot jak to spakować do bagażnika, ale to mały kłopot. Na tym wynalazku nie da siedzieć, chybotliwe, bardzo mało stabilne, nie nadaje się do troch większej wagi. Wygina się na podłożu, trzeba uważać przy wstawaniu, potrafi się podnosić. To się nadaje tylko i wyłącznie na małe, szybkie i krótkie wypady, nie na pobyt tygodniowy czy dłuższy na kampie i spokojne, bezstresowe jedzenie przy nim.
Zdecydowanie lepiej poszukać rozwiązań w stylu JacYamahy, wszystko osobno, niezależne od siebie. Stolików jest wielki wybór, składane jakby w całości, tzn nogi pod blat, ale też są takie, w których blaty są ze specjalnych aluminiowych listew, zwijane, zajmują bardzo mało miejsca. Niestety nie są zbyt tanie, w zależności od rozmiaru kosztują od ok 150 zł.
Moja opinia o omawianych stolikach nie wynika tylko z mojego użytkowania, sporo wniosków wyciągam z kontaktów z klientami.
XT600
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) XT600 » 02.02.2009 12:03

Arek napisał(a):to może to ;)

http://www.allegro.pl/item488314143_sto ... zedaz.html

co prawda po aukcji, ale są namiary na sprzedającego

Mam ten stolik. Do Chorwacji nie bardzo się nadaje bo plastik powyginał się na słońcu. Poza wymienionymi wadami - mało stabilny (...) ja bym dodał że po tygodniu w cro blat tak się powyginał że talerz ucieka z pod nosa ;)
keruj7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 02.02.2009 13:10

Również nie polecam. Powyginał się. Plastik popękał. Od biedy dla dzieci się nada. Nie dla słusznych dorosłych.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.02.2009 13:17

Stolik mam taki i ani się nie odbarwił ani wspaniała okleina nie odchodzi (był zalany i żyje). A krzesełka to już klasyka czyli a'la Ludwik VI przynajmniej nogi się nie zapadają...
Pozdrawiam
Jacek
Ostatnio edytowano 02.02.2009 13:19 przez Vjetar, łącznie edytowano 1 raz
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 02.02.2009 13:18

Zaraz chwilunia :!: Jest coś takiego jak Patenty campingowe i caravaning :?:

Proszę tę dyskusję TAM przenieść.

Tam jest miejsce na porady i na dzielenie się swoimi patentami.
Na razie proszę, jeśli nie poskutkuje temat zamknę :(
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 02.02.2009 13:40

Leszek Skupin napisał(a):Zaraz chwilunia :!: Jest coś takiego jak Patenty campingowe i caravaning :?:

Proszę tę dyskusję TAM przenieść.

Tam jest miejsce na porady i na dzielenie się swoimi patentami.
Na razie proszę, jeśli nie poskutkuje temat zamknę :(

jaki tam patent

gadamy o jednym konkretnym gotowym kampinowym produkcie i tyle

jak na razie sa same mocne konkrety i glowny zainteresowany rad jest ze tamat zalozyl a inni pewnie szczesliwy ze moga pomoc :wink:

pewnie macie racje i faktycznie moze porozgladamy sie za jakims osobnym zestawem z solidnego stoliczka i byle jakich krzeselek
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone