MariuszDG napisał(a):Cześć.
Chciałbym Was zapytać czy ktoś odbył podróż na chorwację
Cześć.
Podróż odbywa się do Chorwacji
Chciałbym Was zapytać czy ktoś odbył podróż na chorwację
Chciałbym Was zapytać czy ktoś odbył podróż na chorwację fodem KA ( II generacji ) ? czy były jakieś problemy i jak się tym jeździ na dalszej trasie. Na co dzień jeżdżę kombi , ale ze względu na wiek mojego pojazdu jestem zmuszony wyruszyć przesympatycznym autkiem z 2012 r. całe szczęście ma klimś ( 2 osoby dorosłe + dzieciaczek )
Proszę o wasze opinie w tym temacie
Chciałbym Was zapytać czy ktoś odbył podróż na chorwację fodem KA ( II generacji ) ? czy były jakieś problemy i jak się tym jeździ na dalszej trasie. Na co dzień jeżdżę kombi , ale ze względu na wiek mojego pojazdu jestem zmuszony wyruszyć przesympatycznym autkiem z 2012 r. całe szczęście ma klimś ( 2 osoby dorosłe + dzieciaczek )
Proszę o wasze opinie w tym temacie
kadetdudi napisał(a):Ja mam Aveo 1.2 84 KM. Jechaliśmy w trzy osoby dorosłe + małe dziecko w foteliku. Do tego box, pełny bagażnik, auto siedziało jak stary citroen po opuszczeniu. Jakoś się jechało. Jednak w drodze powrotnej tuż po przejechaniu z Makarskiej nowego tunelu, gdzie zaczyna się dość spore wzniesienie to chyba jechałem na jedynce. Totalna katastrofa. Dodam, że auto z gazem.
Dziadek Maciek napisał(a):Duży bez silnika to też niezbyt przyjemna jazda. Omega 1.8 benzyna z gazem, na podjazdach autostradowych Favoritki mnie wyprzedzały. Do Włoch dojechałem, jakoś wróciłem i auto sprzedałem. 4 osoby dorosłe i 1 dziecko, sporo bagażu, wąski box na dachu, w drodze powrotnej jeszcze rower. To nie jazda, to mordęga. Wg mnie.
te kiero napisał(a):zastanawiam się co kieruje ludźmi przy takich wyborach, bo rejczel oszczędność to nie wszystko;
ale oczywista każdemu wolno... jechać
Sol-Wagon napisał(a):te kiero napisał(a):zastanawiam się co kieruje ludźmi przy takich wyborach, bo rejczel oszczędność to nie wszystko;
ale oczywista każdemu wolno... jechać
przy jakich wyborach?
te kiero napisał(a): silnik 1,2 i gaz
Sol-Wagon napisał(a):śmieszne właśnie jest mieć 200 KM i przejeżdżać rocznie 5 tys. km...:p do tego po mieście:)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi