Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mały ruch na FORUM !!!

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Haweł
Cromaniak
Mały ruch na FORUM !!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 21.04.2006 10:07

Wydaje mi sie,ze jest maly ruch na forum,a przeciez jest juz koniec kwietnia.Dwa lata temu,nawet rok temu,bylo wiecej postow,czyzby ilosc rodakow wyjezdzajacych do HR spadala z roku na rok.Moze HR jest juz malo atrakcyjna dla niektorych ?
pepe1969
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pepe1969 » 21.04.2006 10:13

Podzielam opinię.

Jadę po raz pierwszy do Cro i myślałem, że im bliżej wyjazdu tym więcej będzie aktualnych informacji. A tu klops.

W marcu się więcej działo!
Lider16
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lider16 » 21.04.2006 10:24

A ja myślę, że ludzie po prostu CZYTAJĄ forum i nie zadają po raz setny pytań typu "gdzie najlepiej ..." albo "jak jest w ..."
A aktualności AD 2006 to będą w lipcu jak wróci "pierwszy turnus" ;-)
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 21.04.2006 14:08

Lider16 napisał(a):A ja myślę, że ludzie po prostu CZYTAJĄ forum i nie zadają po raz setny pytań typu "gdzie najlepiej ..." albo "jak jest w ..."

To się nazywa optymizm!
Niestety, podzielam zdanie Hawła.
TaTa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) TaTa » 21.04.2006 18:38

Tak. Tematy na forum mocno się zużyły. Trudno o coś oryginalnego.
A poza tym forum już nie to... Kiedyś było ciekawie i gorąco nawet zimą. Niestety nie ma tych ludzi którzy czynili to forum ciekawym poprzez zawziętość i wielowątkowość dyskusji i nietuzinkowe osobowości. Zaglądają tu jeszcze, ale raczej z przyzwyczajenia.
Ci którzy te, nie tak w końcu odległe czasy pamiętają, wiedzą o co chodzi. Zresztą można to znaleźć w archiwach.
Brakuje osób które by na powrót ożywiły ten portal.
Powoli zamienia się on w zabytek.
Obumiera.
To widać i nie wmawiajmy sobie że jest tak jak dawniej.
Może będzie inaczej ale czy lepiej?...
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 21.04.2006 19:11

Dyskusja o kondycji tego forum to już prawie polityka :( Mała lustracja na pewno by sie przydała :wink:
Niestety właściciel tego forum wraz z pożal się Boże no name moderatorami pozwolił w pewnym okresie na gnojenie aktywnej i wartościowej grupy osób, które w dużej mierze napędzały to forum. Te osoby odeszły a wiele z tych, które zostalo straciło "trochę" entuzjazmu. Zresztą całe forum straciło swoją pozytywną i przyjazną atmosferę. Owszem zawiązane na zlotach i spotkaniach znajomości i przyjaźnie trzymają się dobrze ale raczej już nie dzięki cro.pl.
Mi smutno podwójnie bo byłem na tym forum od samego początku...
TaTa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) TaTa » 21.04.2006 19:43

Masz rację. Zarządzający tym forum mają spory wkład w uśpienie niewygodnych...
Ech... szkoda gadać...
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.04.2006 19:55

Ciekawe kto teraz jest Naczelnym Trollem na forum ,po mojej abdykacji.
Macie jakieś swoje typy?
liwan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwan » 22.04.2006 00:04

Forum się naprawdę zmieniło, to widać. Nie ma większych konfliktów. Ci co wychodzili przed szereg zostali przynajmniej skarceni, inni obrażeni, a jeszcze innym się już nie chce . Jak to (ich?) reaktywować? Nie wiem. Sam już bardziej z przyzwyczajenia tu zaglądam (no może też z braku czasu tak rzadko), szukam tych ciekawych ludzi. Jeszcze są, ale mało się odzywają. Oby nie na stale sie zniechęcili. Są nowi których czasami z zainteresowaniem poczytam, ale brakuje mi tamtej atmosfery popadającej w skrajności - przyjaznej i czasami napastliwej. Próbowałem kiedyś ta napastliwość tonować, nawet czasami to się udawało wspólnie z pozytywnie nastawionymi, a inni byli dobrzy w tej twórczej warstwie. Było życie. I komu to przeszkadzało? Teraz odpowiadamy tematycznie. :?
Uporządkowane Forum może jest lepsze do szukania informacji, ale zmierza do obumarcia jak Ta-Ta napisał.

Andrzejku.
Chyba tym głównym trolem faktycznie nie jesteś, ale czasami odnoszę wrażenie,że Ci sie coś wypstnie :) I mnie trochę tej części od humoru brakuje.
:?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.04.2006 00:19

AndrzejJ. napisał(a):Ciekawe kto teraz jest Naczelnym Trollem na forum ,po mojej abdykacji.
Macie jakieś swoje typy?

Człowiek o stu twarzach - czyli troll o wielu nickach.
ewa-irena
Croentuzjasta
Mały ruch na FORUM

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 22.04.2006 06:08

Jestem na Forum nowa , choć jako gość odwiedzałam je często od zeszłych wakacji . I wcale nie uważam , że jest nudne - jest , jak powiedział przedmówca , tematyczne . Jest pełne oczekiwania , aby po całorocznej gonitwie wreszcie pojechać na wymarzony urlop do wymarzonego miejsca . I tak chyba powinno być . Dzięki forum w naszej 8 osobowej grupie wyjazdowej do Cro jestem uważana za znawcę tematu , dzięki formu znalazłam apartament , dzięki forum wiem jak i gdzie znaleść piękną muzykę chorwacką . I nadal często , czasem kilka razy na dzień przekopuję je aby znaleść potrzebne informacje .
Wreszcie - chyba po to Forum zostało stworzone dla wszystkich zainteresowanych Chorwacją , a nie dla grupy napędzającej atmosferę , często niezdrową , pełną osobistych potyczek i animozji .
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 22.04.2006 06:23

Brawo Ewa! Całkowicie się zgadzam.
lustracja
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lustracja » 22.04.2006 09:02

AndrzejJ. napisał(a):Ciekawe kto teraz jest Naczelnym Trollem na forum ,po mojej abdykacji.
Macie jakieś swoje typy?

ty jesteś za to naczelnym vicepierdołą bo hyba krakus z city jest premierem :wink:
a jeśli lubisz zagadki i szukasz odpowiedzi to np. polecam:
https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=4562&postdays=0&postorder=asc&start=0

:twisted: :twisted: :twisted:

p.s. oceniam, że mogę obsługiwać 20% tego zaszczytnego stanowiska, więc jest tutaj pare osób ratujących forum przed agonią 8) 8) 8)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Mały ruch na FORUM !!!
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone