Ja tam zdecydowanie wolę jak już to przezroczyste trunki, ewentualnie chmielowe jakieś
Ale nadrobiłam, podoba mi się
Wcale tak źle nie jestkmichal napisał(a):... gdyby nie ten cholerny odwrotny ruch to już byśmy w tej Szkocji siedzieli ... ... mam nadzieję, że kiedyś się przełamię ...
kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):Wcale tak źle nie jest
... do pierwszego ronda lub skrętu w boczną uliczkę ... ...
Pozdrawiam.
Aglaia napisał(a):(no chyba, że się za dużo trunków wcześniej spożyje )
Aglaia napisał(a):Szkocja zdecydowanie jest warta tego wysiłku
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Droga na Isle of Skye
... gdyby nie ten cholerny odwrotny ruch to już byśmy w tej Szkocji siedzieli ... ... mam nadzieję, że kiedyś się przełamię ... ... te cudne jeziora i góry są niesamowite, ach zazdraszczam tego wypadu ... ...
Pozdrawiam.
elfik99 napisał(a):Pochmurno ale pięknie i kolorowo!!!
Marsallah napisał(a):Na tablicy pamiątkowej przyciągnął moją uwagę kapral o nazwisku "Walker" i pseudo "Whisky"
Och, do Taliskera mojego kochanego jedziecie...
kmichal napisał(a):Aglaia napisał(a):(no chyba, że się za dużo trunków wcześniej spożyje )
... akurat to zagadnienie to mam z głowy ... ...Aglaia napisał(a):Szkocja zdecydowanie jest warta tego wysiłku
... w to akurat nie wątpię ... ...
Pozdrawiam.
Aglaia napisał(a):
Rondo jest tak wyprofilowane, że nie ma opcji żeby zjechać pod prąd (no chyba, że się za dużo trunków wcześniej spożyje ).
Pewnym wyzwaniem jest skręt w prawo i jazda po wąskich szkockich drogach z tzw. passing pointami (mijankami) gdzie zjeżdża się do lewej. Niestety zdarzają się kierowcy z kontynentu, którzy zjeżdżają do prawej co powoduje pewien zamęt . + wyczucie ile ma się auta z lewej strony. Parę razy zdarzyło nam się złapać pobocze. Ale wszystko jest do ogarnięcia a Szkocja zdecydowanie jest warta tego wysiłku.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Dla mnie kurde JEST PIĘKNIE
Magia północnych klimatów...
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):
W nastepnym odcinku... dla Anakina, który gdzieś zniknął
Franz napisał(a):Tęczowo...
Pozdrawiam,
Wojtek
elfik99 napisał(a):Kolory śliczne!!! A ten zamek na ostatnim zdjęciu jedt szary ale pięknie położony.....
Marsallah napisał(a):Nonono, potencjał niezły w tych krajobrazach tkwi, a Ty go wykorzystałeś - "Latający Holender", chmury i półwyschłe jezioro miodzio!
Pääkäyttäjä napisał(a):Eilean Donan