anakin napisał(a):Jeżeli można mieć jakieś życzenia to ja poproszę zamki.
Duuuuuuuużo zamków.
To ja się podłączę pod to życzenie
KarKoz napisał(a):Niech zgadnę... tanie loty do Edynburga?
kmichal napisał(a):Piękne ujęcia, szczególnie te krajobrazy z chmurkami ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Czekam na rozwinięcie...
megidh napisał(a):Na whisky nie trzeba mnie specjalnie namawiać, więc będę tu częstym gościem .
Aglaia napisał(a):To również nasz tegoroczny kierunek więc z chęcią spojrzę na waszą Szkocję.
Kiedy byliście? Może gdzieś się minęliśmy.
anakin napisał(a):Oglądając zdjęcia z destylarni whisky naprawdę można się rozgrzać
Co prawda nie szkockie, ale też zacne.
Jeżeli można mieć jakieś życzenia to ja poproszę zamki.
Duuuuuuuużo zamków.
mysza73 napisał(a):To ja się podłączę pod to życzenie
elfik99 napisał(a):Destylarnie mnie nie zaciekawią, ale widzę krajobrazy jak u Wojtka Franza, to sobie u Ciebie też poogladam......
Wraz z wiekiem coraz bardziej mi smakujetony montana napisał(a):A interesują Cie destylarnie whisky Beata?piekara114 napisał(a):Czekam na rozwinięcie...
anakin napisał(a):
Jeżeli można mieć jakieś życzenia to ja poproszę zamki.
Duuuuuuuużo zamków.
piotrf napisał(a):Eilean Donan , bardzo "filmowy" castle - jeszcze zachodni Nordland ( jeszcze mnie tam nie było ) , do którego wybierałem się już razy kilka i za każdym razem coś stawało na przeszkodzie . . . może w przyszłym roku
Pozdrawiam
Piotr
anakin napisał(a):tony montana napisał(a):Tylko się odezwij czasem, zebym wiedział, że ŻYJESZ
No jeszcze (ku nieutulonemu żalowi co poniektórych) tak.
CROberto napisał(a):
Tony Whisky Ci służy zdjęcia równe i ładnie ustrzelone
Będę tu i sprawdzę czy było overdosed
Mikromir napisał(a):Hmmm... Ciekawe, jak taka wyprawa wyglądałaby w wersji damskiej... Bo właśnie się zastanawiamy z koleżankami w robocie, gdzie by się wyrwać na babski city break w przyszłym roku...
Będę dalej czujnie śledzić...
elfik99 napisał(a):Śliczne te wieczorne zdjęcia!!!
elfik99 napisał(a):Ale Guinessa piłam!!!