Fer a Cheval (Arbois), Cascades du Herisson, Bourg-en-Bresse
No i po co ja tu zaglądałam, po co ...Franz napisał(a):Zanim w ramach kontynuacji głównego wątku przejdę do przedstawienia nowego miejsca na naszej trasie, wrzucę na gorąco garść fotek z dopiero co zakończonego wypadu.
mysza73 napisał(a):No i po co ja tu zaglądałam, po co ...
Teraz siedzę i googlam te wszystkie miejsca, które zapodałeś zamiast prasować ...
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):No i po co ja tu zaglądałam, po co ...
Teraz siedzę i googlam te wszystkie miejsca, które zapodałeś zamiast prasować ...
Zamiast prasować to, co i tak się przecież pomnie, lepiej poznawać nowe rzeczy, miejsca, klimaty...
Pozdrawiam,
Wojtek
Pääkäyttäjä napisał(a):I pomyśleć, ze do tej pory byłem jedynie w Grenoble i Paryżu...
mysza73 napisał(a):Jak jutro rano mąż zapyta, czy ma w pomiętej koszuli iść do roboty, to mu Ciebie zacytuję ...
Mikeee napisał(a):te skalne trasy to coś dla mnie Nie mogę zlokalizować tej podkowy opodal Arbois...
Franz napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):I pomyśleć, ze do tej pory byłem jedynie w Grenoble i Paryżu...
Może pora rozszerzyć zakres francuskich peregrynacji?...
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):te skalne trasy to coś dla mnie Nie mogę zlokalizować tej podkowy opodal Arbois...
Jeśli wrzucisz do google obie te nazwy, dostaniesz oberżę stojącą zaraz przy zakończeniu cyrku.
To jest szosa D469 z Arbois na SSE.