napisał(a) Franz » 17.10.2016 23:38
zibi.s napisał(a):Niesamowite, jak każdy skrawek skały jest wykorzystany. Piękne miejsce.
Wprost przylepione do skały.
arko2007 napisał(a):To chyba jedno z piękniejszych miejsc we Francji jakie zdarzyło Ci się zobaczyć.
Należy do ścisłej czołówki.
Renatka66 napisał(a):Witam.
Piękne zdjęcia w pełni oddają piękno Francji. Dzięki Twoim relacja udało mi się w ubiegłym roku częściowo zwiedzić ten kraj:od Normandii, Bretanii, poprzez zamki nad Loarą ,Owernię i Lazurowe Wybrzeże.
W przyszłym roku planuję powrót do Francji: Alzacja, Burgundia , Akwitania i... Dlatego znowu śledzę uważnie Twoją relację i czekam na ciąg dalszy.
Sprawiłaś mi miłą niespodziankę. Bardzo się cieszę, że mogłem się jakoś przyczynić do realizacji Twoich planów.
Osobiście mam szczególny sentyment do Bretanii - w późniejszych odcinkach do niej wrócę. A może... hmm, może - jeśli znajdę czas - dorzucę jakiś suplement w relacji bretońskiej... Zobaczymy. Ciekaw jestem Twojego odbioru tamtych rejonów.
Widziałem u Maslinki, że zahaczyłaś też o Saunstein, który pokazałem w rejonach dostępnych Opodal. Piękne miejsca...
Pozdrawiam,
Wojtek