ASIULA HK napisał(a):Jeżeli wrócę do pracy, to urlopu nie styknie ,a jeśli nie, to inne elementy mogą wejść w grę
Tak, że chyba pozostanie wybór
W takim razie wybierz najlepiej jak możesz. Żyje się tylko raz...
Pozdrawiam,
Wojtek
piotrf napisał(a):Odwiedziłem Smederevo i Kalemegdan w tym tygodniu ( na Kućevo i Ceremośnję brakło czasu ) i po raz kolejny zastanawiałem się tam nad niszczącą rolą dziejów .
Zabytki we Francji miały jednak wiele szczęścia
tony montana napisał(a):Aigues-Mortes.!!
Aleś mnie zaskoczył - choć nie dziwne patrząc na mapę, że tam trafiliście w tych rejonach
tony montana napisał(a):Właśnie czytałem o tym mieście wczoraj w przewodniku
tony montana napisał(a):Aigues-Mortes.!!
Aleś mnie zaskoczył - choć nie dziwne patrząc na mapę, że tam trafiliście w tych rejonach
Franz napisał(a):A widziałeś, co się znalazło na naszej trasie przed Aigues-Mortes?
Amfoteatr w Nimes.... (brakuje mi jako jeden z kilku do "Korony najlepiej zachowanych aren"), Pont du Gard
Aż wstyd, że nie zajrzałem wcześniej - to są miejsca, które mam wymarzone na podróż po Langwedocji i Prowansji
Plus Arles, Awionion, Carcassone i wiele innych miejsctony montana napisał(a):Właśnie czytałem o tym mieście wczoraj w przewodnikuFranz napisał(a):Konkretne plany, czy na razie zdobywanie wiedzy?
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):Amfoteatr w Nimes.... (brakuje mi jako jeden z kilku do "Korony najlepiej zachowanych aren"), Pont du Gard
Aż wstyd, że nie zajrzałem wcześniej - to są miejsca, które mam wymarzone na podróż po Langwedocji i Prowansji
Plus Arles, Awionion, Carcassone i wiele innych miejsc