ruzica napisał(a):Piotrze, specjalnie dla Ciebie jesienne kolory:
. . .
To nie Słowenia, a Słowacja, ale co tam
Bardzo dziękuję

i jeszcze z październikowych Plitvic :
Specjalnie dla Ciebie
Pozdrawiam
Piotr
ruzica napisał(a):Piotrze, specjalnie dla Ciebie jesienne kolory:
. . .
To nie Słowenia, a Słowacja, ale co tam
Trajgul napisał(a): Dla mnie wystarczające, jeszcze pewnie z 15 albo 20 mi zostało, mój kolega ma jeszcze ze 30 albo i 40 dni.
piotrf napisał(a): już mogę się odwzajemnić górami z jesiennymi kolorami :
Katerina napisał(a):Piotrze, to pierwsze zdjęcie...
ruzica napisał(a):.....jest to przedostatnie zdjęcie Korsy zrobione w takich okolicznościach przyrody(we wrześniu była jeszcze na Słowacji), wczoraj poszła do Żyda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kulka53 napisał(a):![]()
![]()
![]()
Jakieś plany na kolejny wózeczek?
Najlepiej taki coby bezproblemowo i komfortowo dowoził do GR
A może coś już stoi pod domem/w garażu?
ruzica napisał(a):Tak czy siak następczyni Korsy otwiera przed nami nowe możliwości- ma większy bagażnik(będziemy zabierać jeszcze więcej klamotów) i jest 4x4, więc padła już obietnica jazdy po szutrówkach dobrej jakości
ruzica napisał(a):Przy wejściu na szlak do wodospadów odnajdujemy mały darmowy parking. Są tu też darmowe i czyste kibelkiWłaściwie to już sam pobyt na parkingu można uznać za atrakcję:
piotrf napisał(a):
Marta , na Bałkanach znalazłem sporo świetnych widokowo i w dobrej jakości szutrówek , prowadzących do ciekawych atrakcji turystycznych, to tak na wszelki wypadek , tzn. gdyby Wam brakło w okolicy
![]()
maslinka napisał(a):ruzica napisał(a):Przy wejściu na szlak do wodospadów odnajdujemy mały darmowy parking. Są tu też darmowe i czyste kibelkiWłaściwie to już sam pobyt na parkingu można uznać za atrakcję:
Rozumiem to całkowicieMoże się to wydać dziwne, ale w Słowenii urzekły mnie (oprócz krajobrazów) czyste i pachnące publiczne kibelki, w dodatku - darmowe
![]()
maslinka napisał(a):
Powodzenia z następczynią Korsy! (Zdradzisz, jakie to autko?) Wielu fascynujących podróży!
Nefer napisał(a):
A Dacia Duster niechaj spisuje się dzielnie i wozi Was bliżej i dalej, szutrem i asfaltem...
Powrót do Słowenia - Slovenija