tony montana napisał(a):
To drugi obiektyw, pierwszy niestety chyba bede musiał reklamować, pojawiły się jakieś dwie kropki i widać je na większości zdjęć
Na obiektywie to widać?
Na zewnątrz szkieł?
Może na matrycy masz paproch lub olej.
tony montana napisał(a):
To drugi obiektyw, pierwszy niestety chyba bede musiał reklamować, pojawiły się jakieś dwie kropki i widać je na większości zdjęć
tony montana napisał(a):Z kościołem związana jest jeszcze jedna ciekawa historia - w 1942 roku niemiecka 200 kilowa bomba przebiła kopułę, wpadając do wewnątrz, jednak podczas nabożeństwa nie wybuchła i nikogo nie raniła, co uznano za cud.
FUX napisał(a):tony montana napisał(a):
Na obiektywie to widać?
Na zewnątrz szkieł?
Może na matrycy masz paproch lub olej.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Z kościołem związana jest jeszcze jedna ciekawa historia - w 1942 roku niemiecka 200 kilowa bomba przebiła kopułę, wpadając do wewnątrz, jednak podczas nabożeństwa nie wybuchła i nikogo nie raniła, co uznano za cud.
A jakiż byłby to wspaniały cud, gdyby bomba w ogóle nie trafiła w kościół...
Pozdrawiam,
Wojtek
Potter napisał(a):Za zwiedzaniem kościołów "dużych" nie przepadam, ale ten inside jest całkiem, całkiem . Chociaż moja kapliczka przy wylocie Ano Korakiana podobała mi się bardziej .
mysza73 napisał(a):Tony, coś pomału Ci ta relacja idzie ,
chyba już Potter ma lepsze tempo ... ,
a Panteon fajny
FUX napisał(a):Możesz poszukać nawet serwisu starych aparatów analogowych. To sa fachowcy, którzy nie potrzebuja laptopa aby wymienić baterie w kompakcie.
We Wrocławiu znam taki punkt.
piekara114 napisał(a):W Krakowie też mam sprawdzonego. Czyścił nam piasek, który wlazł do fuji S5800
Potter napisał(a): ... ]
ajdadi napisał(a):...przypuszczam ,że w lipcu nie będzie tak pustawo... Pozdrawiam