tony montana napisał(a):No mówiłem, że moje relacje są przydługie
No przecież nie marudzę...
dangol napisał(a):tony montana napisał(a): Jakby co, to jest tam gdzie snorkować
Myć może, na kiedyś, to będzie argument ZA . Mam nadzieję, że w międzyczasie pojawią się informacje, które miejsca uznałeś za szczególnie godne na tego typu igraszki.
tony montana napisał(a):Przypomnij mi, gdzie będziecie stacjonować tym razem?
kmichal napisał(a):... Vittoriosa ... ...
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):No mówiłem, że moje relacje są przydługie
Franz napisał(a):Sokół Maltański nadaje...
Pozdrawiam,
Wojtek
Ja też na priv poproszę i już dziś dziękuję...tony montana napisał(a):Napiszesz mi proszę na priv adres tej cud porównywarki?Krzychooo napisał(a):Poza tym upolowałem ten hotel w niezwykle okazyjnej cenie przez jakiś brytyjski portal. Dwuosobowy pokój, który na stronie hotelu można było wynająć za ponad 70€, tam kosztował w przeliczeniu ok. 70zł. Warto korzystać z porównywarek .
Czyli termometru jeszcze nie nabyłeś.....tony montana napisał(a):Mały też się skusił, choć woda nie była za ciepła - jakieś 21 stopni na oko me człeka znad Bałtyku
tony montana napisał(a):ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):No mówiłem, że moje relacje są przydługie
Jakby co - to masz prawo
Potter napisał(a):Bez szpanglassów ?
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Ale na samym półwyspie gdzieś tym zabytkowym??
... na samiuśkim ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):
Plaża owszem, owszem .... Ale już słyszę marudzącą Myszę: - Iiiiii tam .... Piasek
No jakby mi nie wypada tego napisać ... bo w tym roku będę na piasku plażować
piekara114 napisał(a):Czyli termometru jeszcze nie nabyłeś.....
Mikeee napisał(a):Wyjeżdżając na Teneryfę, brałem jeszcze pod uwagę Cypr i Maltę właśnie. Ale co się odwlecze...
Roxi napisał(a):Ostatnio Malta stała się alternatywą dla Egiptu jeżeli chodzi o nurkowanie. Już jakiś czas zastanawiamy się nad kilkudniowym wyjazdem... widzę, że warto się tam wybrać nie tylko dla podwodnych krajobrazów.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Owszem z basenu skorzystaliśmy, woda z rana nieco chłodna ale dała radę
Woda... dała...
Pozdrawiam,
Wojtek
ajdadi napisał(a):...bo Malta z Twojej perspektywy też mi się podoba...
Pozdrawiam
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):
Plaża owszem, owszem .... Ale już słyszę marudzącą Myszę: - Iiiiii tam .... Piasek
No jakby mi nie wypada tego napisać ... bo w tym roku będę na piasku plażować
Mysza, czy Punta Prosciutto lub Baia Verde masz już opanowane LUDZIKIEM??