tony montana napisał(a):
Araukaria tez tu jest
:
Wydaje mnie się że to agawa ... ale może na Malcie takie araukarie są
tony montana napisał(a):Ty nie byłeś na Gnejnie???
tony montana napisał(a):Tymi klifami to byliśmy totalnie zawiedzeni
tony montana napisał(a):teraz pojedziemy na Blue Grotto
mysza73 napisał(a):Wydaje mnie się że to agawa ... ale może na Malcie takie araukarie są
tony montana napisał(a):teraz pojedziemy na Blue Grotto
kmichal napisał(a):... za to, to miejsce wspominamy bardzo miło ... ...
Pozdrawiam.
Młodym zabrać telefony, to tak jakby odciąć dopływ tlenu ...tony montana napisał(a):
No dooobra ... się wyrobiłeś w czasie ... ,tony montana napisał(a):Uff
KONIEC
FINITO
THE END
mysza73 napisał(a):Młodym zabrać telefony, to tak jakby odciąć dopływ tlenu ...
tony montana napisał(a):Uff
KONIEC
FINITO
THE ENDmysza73 napisał(a):No dooobra ... się wyrobiłeś w czasie ... ,
teraz jeszcze Krecika dokończysz i możesz się pakować do Italii
tony montana napisał(a):mamy zastosować taki myk: postawić auto na lotniskowym parkingu pobierając wpierw ticket, wypakować się, wrzucić kluczyki do bagażnika uprzednio przekręcając kluczyk w bagażniku.... i tak porzucić auto.... oni se je odbiorą ....
tony montana napisał(a):Niektórzy mieli tam nawet rejs
tony montana napisał(a): i tak porzucić auto
tony montana napisał(a):OSTATNI ODCINEK - pożegnanie z Maltą
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):mamy zastosować taki myk: postawić auto na lotniskowym parkingu pobierając wpierw ticket, wypakować się, wrzucić kluczyki do bagażnika uprzednio przekręcając kluczyk w bagażniku.... i tak porzucić auto.... oni se je odbiorą ....
Też mi się w taki sposób zdarzało samochód oddawać. Na Gran Canarii zostawiałem tak auto w porcie.
Pozdrawiam,
Wojtek
kmichal napisał(a):
... dzięki za pokazanie kilku innych miejsc niż nasze ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Szybko ten koniec Ci poszedł... I tak wcześniej pisałam, aż trudno uwierzyć, że tylko 4 dni byliście, bo ja mam wrażenie, że min. tydzień tam się byczyliście...
Mikeee napisał(a):Wykorzystałeś czas pobytu na Malcie na maxa. I jeszcze zdążyliście posiedzieć pod kurtką Toma Petty.
Ja w lisbońskim Hard Rock Caffe siedziałem pod Cadillakiem umocowanym na suficie
Fajny, krótki, rodzinny wypad
pozdrawiam,
M