tony montana napisał(a):Dochodzimy do Fortu St Angelo
Zacne fortyfikacje.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Dochodzimy do Fortu St Angelo
Zacne fortyfikacje.
Pozdrawiam,
Wojtek
kmichal napisał(a):... jakie te zdjęcia znajome - normalnie jakbym tam kiedyś był ... ... ach ta cudowna Vittoriosa ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):... akurat te ogrody wspominam miło, a do kociego miasteczka trafiliście ? ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Tony,bo tak myślę o wiośnie....
Pogodę końcem maja mieliście ok, a jak imperatorowo i jak woda? Do kąpieli się na da, bo jakoś ludzi w wodzie nie widzę...
temperaturowo oczywiście Krótki rękawek cały czas czy jednak wieczory wymagały sweterka/bluzy? Myślę o czymś na przełom kwietnia/maja, ale chciałabym, aby już dość ciepło było i właśnie nie pogardziłabym możliwością jakiejś kąpieli....tony montana napisał(a):Imperatorowo - nie rozumiem? to cos w Gwiezdnych Wojen ?piekara114 napisał(a):Tony,bo tak myślę o wiośnie....
Pogodę końcem maja mieliście ok, a jak imperatorowo i jak woda? Do kąpieli się na da, bo jakoś ludzi w wodzie nie widzę...
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):A ponoc katolicki kraj
Nie zauważam sprzeczności...
Pozdrawiam,
Wojtek
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):Jak mówiłem, na oko pół kilosa
...czyli rzut beretem
piekara114 napisał(a):temperaturowo oczywiście Krótki rękawek cały czas czy jednak wieczory wymagały sweterka/bluzy? Myślę o czymś na przełom kwietnia/maja, ale chciałabym, aby już dość ciepło było i właśnie nie pogardziłabym możliwością jakiejś kąpieli....tony montana napisał(a):Imperatorowo - nie rozumiem? to cos w Gwiezdnych Wojen ?piekara114 napisał(a):Tony,bo tak myślę o wiośnie....