Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Prawie jak w Venice...
Coś w tym jest.
No...jest .Pozdrawiam
tony montana napisał(a):Marsaxlokk
kmichal napisał(a):... tam nie dotarliśmy ... ... będąc obok ( 3 km ) w Birżebbuġa rzuciłem hasło Marsaxlokk, ale zostałem przegłosowany - rodzinka stwierdziła, że już wystarczająco naoglądali się kolorowych łódek ... ... ...
Pozdrawiam.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Prawie jak w Venice...
Coś w tym jest.
Pozdrawiam,
Wojtek
[/quote]ajdadi napisał(a):Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Prawie jak w Venice...
Coś w tym jest.
No...jest .Pozdrawiam
tony montana napisał(a):Aż trudno mi w to uwierzyć, choc, gdy przypomnę sobie, że poruszaliście się komunikacją to BARDZIEJ
Wg mnie karygodne niedopatrzenie .... chyba stawiam Marsaxlokk na pudle jeśli chodzi o wyspę
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Aż trudno mi w to uwierzyć, choc, gdy przypomnę sobie, że poruszaliście się komunikacją to BARDZIEJ
Wg mnie karygodne niedopatrzenie .... chyba stawiam Marsaxlokk na pudle jeśli chodzi o wyspę
... trzeba brać na wakacjach zdanie wszystkich, żeby do buntu załogi nie doszło ... ... zawsze też trzeba coś zostawić na kiedyś ... ...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):Trochę jest tych łodek w Marsa
...nawet więcej niż trochę...
falco.v napisał(a):Nasz wyjazd był typowo nurkowy - 1 i 7 dzień na odpoczynek, a w środku 5 dni nurkowań.
Większość naszych zdjęć i filmów, to klimaty - "z innego punktu widzenia" ,ale również mamy trochę z nad wody, myślę, że nie będziesz miał mi za złe, że wtrąciłem "swoje 3 grosze"...
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):MY TUTAJ też mamy białe klify
Tam bym się mógł powałęsać.
Pozdrawiam,
Wojtek
maslinka napisał(a):Fajne te białe klify
A jeż ze znaku drogowego - słodki
Pozdrav, Tony
tony montana napisał(a):bo chyba będzie następny raz?
tony montana napisał(a):o której mnóstwo dobrego i o wiele więcej w ogóle może powiedzieć Michał w swoich relacjach
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):bo chyba będzie następny raz?
... raczej wątpię, ale kto to może wiedzieć - nigdy nie mów nigdy ... ...tony montana napisał(a):o której mnóstwo dobrego i o wiele więcej w ogóle może powiedzieć Michał w swoich relacjach
... ... w zasadzie to tylko dobrego ... ...
Pozdrawiam.