tony montana napisał(a):I człek od razu lepiej uświadomiony
Właśnie...
kmichal napisał(a):... tylko kościelne ... ... w takim razie czekam na Boże Ciało ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):Tony też twierdzi, że do końca roku obie wyspy skończy ... jakoś wierzyć mi się nie chce ...
tony montana napisał(a):A JUŻCI! Skończę jakom obiecał PRZED FERIAMI w pomorskim
mysza73 napisał(a):Bo wtedy kolejną wyspę zaczniesz pokazywać i boisz się, że Ci się pokiełbaszą
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):I człek od razu lepiej uświadomiony
Właśnie...
tony montana napisał(a):Zaczynam go od Klifów Dingli,
tony montana napisał(a):Takie wysepki se tam są
tony montana napisał(a):Od razu uprzedzę, Mdina jest fantastyczna!
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Bo wtedy kolejną wyspę zaczniesz pokazywać i boisz się, że Ci się pokiełbaszą
Nie wiem, o czym mówisz, o jakiej wyspie albo co... ale ŁOTEWER
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Bo wtedy kolejną wyspę zaczniesz pokazywać i boisz się, że Ci się pokiełbaszą
Przypomnę Ci w odpowiednim czasie ...
kmichal napisał(a):... to jest Filfla dobrze widziana od Blue Grotto ... ...
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Bo wtedy kolejną wyspę zaczniesz pokazywać i boisz się, że Ci się pokiełbaszą
Przypomnę Ci w odpowiednim czasie ...
Potter napisał(a):Mysza, on po prostu nie chce zapeszać.... Niech zgadnę ... Hm.... Czy może chodzi tu o jakąś wyspę na literę S ?
ajdadi napisał(a):...to mi pozostaje w takim razie ją obejrzeć...
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Fajne puchy nie?
... puchy, puchy ... ... między innymi tym mnie zauroczyła ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Tak, tak, ja już mam Boże Narodzenie Na choince mam bombki z różnych miejsc ( m.in. z Belgi, Lux, co roku z Kr, z Malty też) i tu kolejna do kolekcji. Oczywiście każda bombka jest inna
Koniec OT
tony montana napisał(a):Prawie jak w Lecce
mysza73 napisał(a):Prawie robi dużą różnicę ... ale jest spoko
ajdadi napisał(a):To ja se poczekam na IR-RAMLA TAL-MIXQUQA