Super miejsce to (ten?) Dwejra Point. Inland Sea, klify i Azure Window robią naprawdę spore wrażenie.
pozdrawiam,
Michał
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):Malta to jeszcze przed Tobą chyba no nie ?
...dzisiaj samochodem przejeżdżałem koło Malty...ale nie miałem czasu wdepnąć...
Mikeee napisał(a):Super miejsce to (ten?) Dwejra Point. Inland Sea, klify i Azure Window robią naprawdę spore wrażenie.
pozdrawiam,
Michał
mysza73 napisał(a):no właśnie, np w Nardo czy Lecce, bardzo mu stateczków brakowało ... choćby maluśkiego kutraczka
tony montana napisał(a):po drodze zahaczamy o małe Xlendi Bay
tony montana napisał(a):Miasteczka są już fajnie przystrojone, jutro zobaczymy to na większą skalę w Rabacie
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):no właśnie, np w Nardo czy Lecce, bardzo mu stateczków brakowało ... choćby maluśkiego kutraczka
Trzeba było do Ustki lub Mrzeżyna jechać, a nie na południe się pachć
mysza73 napisał(a):A Ty Becia się nie wymądrzaj tylko relacje zacznij pisać ... bo masz spore zaległościpiekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):no właśnie, np w Nardo czy Lecce, bardzo mu stateczków brakowało ... choćby maluśkiego kutraczka
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):A Ty Becia się nie wymądrzaj tylko relacje zacznij pisać ... bo masz spore zaległościpiekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):no właśnie, np w Nardo czy Lecce, bardzo mu stateczków brakowało ... choćby maluśkiego kutraczka
Ty się nic nie martw, bo mapki mam już opracowane więc w tym roku to nie będzie zimową porą relacja...
mysza73 napisał(a):Dobra ... ,
no właśnie, np w Nardo czy Lecce, bardzo mu stateczków brakowało ... choćby maluśkiego kutraczka
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):no właśnie, np w Nardo czy Lecce, bardzo mu stateczków brakowało ... choćby maluśkiego kutraczka
Tony.. tu też nadrobiłam, ale ostatnio czuję lekki przesyt Maltą - siostra co chwilę tam lata, Rodzice teraz byli, koleżanka też i wysyp relacji na forum... Malta mnie otacza i okrążą..... myślałam o wrześniu tam, ale była Cro
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Klify nie tak wysokie jak w Irlandii, no ale zawsze
Bo nie wysokość się liczy...
Ale to już pisałem.
Pozdrawiam,
Wojtek
kmichal napisał(a):... o tak, trafić na Malcie na święto to jest super sprawa ... ... nam się to udało w stolicy ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):Tony też twierdzi, że do końca roku obie wyspy skończy ... jakoś wierzyć mi się nie chce ...
Potter napisał(a):E tam.... Pewnie mu powiedziałeś, że koniec zwiedzania .... .
ajdadi napisał(a):Szybki kurs z prawidłowego przybijania promu zaliczony...
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Tony też twierdzi, że do końca roku obie wyspy skończy ... jakoś wierzyć mi się nie chce ...
A JUŻCI!
Skończę jakom obiecał
PRZED FERIAMI w pomorskim