Parę zdjęc z pierwszych dwóch dni na zachętę i na tym kończę dzisiejszą aktywność
tony montana napisał(a):Parę zdjęc z pierwszych dwóch dni na zachętę i na tym kończę dzisiejszą aktywność
Lednice napisał(a):Na pewno 100000000000% ciekawsze od ostatniej relacji z Malty, pewnego forumowicza,
przerażająco nudnej
Lednice napisał(a):Na pewno 100000000000% ciekawsze od ostatniej relacji z Malty, pewnego forumowicza,
przerażająco nudnej
kmichal napisał(a):... chyba się skuszę i będę zaglądał ... ...
Pozdrawiam.
marze_na napisał(a):Wprawdzie:
1) Interesuje mnie obecnie inna wyspa ;
2) Michał pokazał już chyba na Malcie wszystko ;
to będę tu sobie od czasu do czasu zaglądać.
P.S. Ile za ten WizzTours liczyli?
kmichal napisał(a):marze_na napisał(a):2) Michał pokazał już chyba na Malcie wszystko ;
... teraz mnie zdołowałaś ... ... a ja tam w lipcu jadę na 2,5 tygodnia z nadzieją, że będzie co oglądać ... ...
Pozdrawiam.
Potter napisał(a):Niechętnie, z powodu braku szacunku dla mej osoby okazywanego w tym wątku, jednakowoż zachęcona tym zdjęciem będę tu zaglądać ...
dangol napisał(a):Przez moment chodził mi po głowie tegoroczny BożoCielny weekend na Malcie, ale cena przelotu szybko ten pomysł zrewidowała i ostatecznie znalazłam się w Raju .
Coś tam w głowie wciąż się jednak roi, kierunku więc (na kiedyś - w nieokreślonej "najbliższej" przyszłości) nie skreślam i zarówno relacja Michała, jak i Twoja, zapewne będzie odświeżana nie raz jeden.
maslinka napisał(a):Ale foty!
Załapię się jeszcze?
Lednice napisał(a):Tony na Malcie
No, ciekawe
Na pewno 100000000000% ciekawsze od ostatniej relacji z Malty, pewnego forumowicza,
przerażająco nudnej
ruzica napisał(a):Co prawda Malta na razie nie leży w kręgu mych turystycznych zainteresowań i planów, ale ten kolor wody na zdjęciach mnie przyciągnął, więc zostanę
Krzychooo napisał(a):Hej, Tony! Będę zaglądał. Malta i Gozo to ciekawe wyspy, brakowało mi tam tylko gór . W miejscowości Mellieha także nocowałem, w centrum, Solana Hotel. Dotarłeś do Marsaxlokk?