kmichal napisał(a):... już za 3 tyg. tam będziemy ... ...
Zazdroszczę!
Z drugiej strony ja za niecałe 5 tygodni - 2 weeksy na Krecie
kmichal napisał(a):... tylko jedną atrakcję zamknęli nam na lato ... ...
Pozdrawiam.
Jaką?
kmichal napisał(a):... już za 3 tyg. tam będziemy ... ...
kmichal napisał(a):... tylko jedną atrakcję zamknęli nam na lato ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):Zazdroszczę!
tony montana napisał(a):Jaką?
tony montana napisał(a):Widok na ThreeTown niezapomniany - tylko te dwie KROPKI NA OBIEKTYWIE!!
Lidia K napisał(a):... Ja używam irfanview z pluginsem "Filtry adobe 8BF" zawierającym kilka cennych dodatków np perspektywę, krzywe kolorów i wspomniane usuwanie obiektów. Darmowe narzędzie.
kmichal napisał(a):... Ħal Saflieni Hypogeum ... ... ale za to trochę gotówki w kieszeni zostanie ... ...
Pozdrawiam.
Lidia K napisał(a):Malta? Odwiedzenia warta? Warta. Już relacja Michała mnie zachęciła ale......na razie jej nie wstawiamy w grafik wyjazdów.
Ja używam irfanview z pluginsem "Filtry adobe 8BF" zawierającym kilka cennych dodatków np perspektywę, krzywe kolorów i wspomniane usuwanie obiektów. Darmowe narzędzie.
Potter napisał(a):Lidia K napisał(a):... Ja używam irfanview z pluginsem "Filtry adobe 8BF" zawierającym kilka cennych dodatków np perspektywę, krzywe kolorów i wspomniane usuwanie obiektów. Darmowe narzędzie.
No i widzisz Tony jakie to proste ...
FUX napisał(a):Matryca sama z siebie się nie brudzi. Albo dochodzi do zabrudzenia przy wymianie obiektywów w warunkach dużego zapylenia otoczenie, albo jest to olej z mechanizmów aparatu.
Nikon D7k miał kiedyś z tym problemy.
Serwisy bez łaski robiły to na gwarancji.
Twój aparat jest uszkodzony i serwis powinien trwale te usterke usunąć.
Skopali sprawę na etapie produkcji body.
Oczekuj od sprzedawcy wymiany na nowy lub zwrot kasy skoro historia sie powtarza.
Lidia K napisał(a):Tłuste plamy mają dodatkową białą obwódkę.
A tu link do serwisu (w Gdańsku) zajmującego się czyszczeniem matryc w aparatach cyfrowych i drugi link dla takich cierpliwych jak ja.
Fajnie mi się idzie, więc nie zwalniajmy...tony montana napisał(a):I wracamy, idziemy zobaczyć wielki dzwon