kmichal napisał(a):... już w styczniu w czasie drugiej wizyty było sporo ludzi ... ... mam nadzieję, że więcej już nie będzie - bo i miasto niewiele więcej osób pomieści ... ...
...jak się dobrze popieści...
tony montana napisał(a):Dobry powód, aby wpaść do Krakowa :0piekara114 napisał(a):W Krakowie też mam sprawdzonego. Czyścił nam piasek, który wlazł do fuji S5800
A podobno jest ich na każdy dzień roku po jednym (no 6 zbraknie)tony montana napisał(a):Generalnie takich "KOŚCIÓŁKÓW" na Malcie jest w pip
kmichal napisał(a):... a na Malcie ciągle burzowo ... ...
Jak na razie coś pustawo w stolicy - zobaczymy jak będzie później ... ...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):...przypuszczam ,że w lipcu nie będzie tak pustawo... Pozdrawiam
kmichal napisał(a):... zgadza się ... ... a tak odnośnie relacji to coś ślimacze tempo Tony narzucił ... ...
Pozdrawiam.
paw_el napisał(a):jak widać istnieje życie poza Chorwacją Tony to udowadnił
i powiem szczerze że fajna ta Malta
piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):Dobry powód, aby wpaść do Krakowa :0piekara114 napisał(a):W Krakowie też mam sprawdzonego. Czyścił nam piasek, który wlazł do fuji S5800
Czasami bez powodu trudno gdzieś wpaść
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):...To zdjęcie ma KAŻDY
Ja nie mam !
No ale może kiedyś ...
agata26061 napisał(a):Zaległości nadrobiłam i czekam na ciąg dalszy
tony montana napisał(a):Burzowo, ale chyba u Ciebie w styczniu bardziej burzowo było chyba
tony montana napisał(a):Oj, w lipcu to chyba turystów trochę będzie, w tym "Michały"
tony montana napisał(a):zero aktywności w innych relacjach, za co przepraszam...