witajcie,
niestety przyczyniłem się do obniżenia statystyki w tym roku ( nadrobię !)
zastanawiam sie tylko po co się martwić , że Polaków w Cro mało ? wyglada , jakoby Was martwiło, a to chyba dobrze ?
nie tracimy szacunku Chorwatów, nie zagladamy sobie w namioty czy auta, możemy/musimy nawiązac kontakt z innymi nacjami , aby przekonać ich, że będąc z "pernambuko" jesteśmy jednak cywilizowani. Dla mnie : same plusy !
Nie narzekajcie więc a cieszcie się z tego , bo jak Polaków przybędzie to zmienicie zdania w mig
Uważam, że jednym z podstawowych powodów niebytu Polaków jest niezrozumiała i niewytłumaczalna drozyzna w Cro i chocby dlatego należałoby ich jak najszybciej włączyc do EU - niechby sobie Chorwaci odetchnęli
i jeszcze przy okazji : byłem w tym roku we Włoszech - usmiałem się jak piszecie, że kierunek urlopu może być trendy. Może jestem z malego miasteczka , ale nie spotkałem jeszcze osób z tak bzdurnymi pryncypiami jedno natomiast co mi się rzuciło na gorąco : tam nie było az tak drogo jak w Cro! wiec to co niektórzy podnosza , że niby w Italii jest dużo drożej niż w Cro niech sobie w bajki włożą
Pozdr
S3
ps Ches i replikanci : ale nie pisze tylko do Was ? mam nadzieję , że ta reszta innych nicków jest autentyczna