Bocian napisał(a):Byłeś? No takiego zdrowia to ja nie mam :)
Niestety....nie nie jestem godzien...
Poza tym..........nie chcę....
nie mogę.........mgr brak............chęci brak.........
szaszłyk................forever!
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):Byłeś? No takiego zdrowia to ja nie mam :)
Niestety....nie nie jestem godzien...
Poza tym..........nie chcę....
nie mogę.........mgr brak............chęci brak.........
szaszłyk................forever!
Ndrangheta napisał(a):anakin napisał(a):Ndrangheta napisał(a):Fajne. Przyjmuję z pokorą. Tylko dlaczego tolerujesz Andrzejj.???
A czym Ty się różnisz od AndrzejaJ.?
Ja dostałem żółtą goowno a on nie. A jedzie ostro.
Ndrangheta napisał(a):Nazi. Tyle w temacie.
Okularki odlotowe. U nas na odpuście były takie same.
Ndrangheta napisał(a):[szpanowanie koszulką z nazwą człowieka, zespołu, który nie ukrywa, że jest skrajnym nacjonalistą mnie rusza.
mkm napisał(a):Na dobranoc '' Sprawa Thompsona '' http://www.liberte.pl/component/content ... e/756.html
Ndrangheta napisał(a):slapol napisał(a):Ndrangheta napisał(a):Nazi. Tyle w temacie.
Okularki odlotowe. U nas na odpuście były takie same.
Wiesz co Odpuszczam sobie tą "zabawę" Nie masz kompletnie nic do powiedzenia, nie znasz historii, nie masz argumentów, starasz się obrazić na siłę innych, wyrocznią staje się kobieta z Cavtatu...po prostu niski poziom dyskusji
Słowo Nazi powtarzane co kilka zdań, fason okularów i wątpliwości wypranej koszulki to za mało, by z Tobą dyskutować na odpowiednim poziomie.
Jeszcze raz Ci radzę, odstaw butelkę, idź spać i poczytaj to sobie na spokojnie.
Wiesz...mimo wszystko życzę Ci wszystkiego najlepszego
Panie użytkowniku tego forum. Historii mnie nie ucz, bo akurat historię bałkańską znam. Kij mnie obchodzi czy robisz pranie czy nie. Ale szpanowanie koszulką z nazwą człowieka, zespołu, który nie ukrywa, że jest skrajnym nacjonalistą mnie rusza. Butelki nie opróżniam. Spoko. Z takimi "czarnymi" wolę na trzeźwo popisać. Zapamiętaj:
Kilka wyjazdów wakacyjnych+parę koncertów nie zrobi z Ciebie autorytetu. Również pozdrawiam.