slapol napisał(a):Bocian napisał(a):Popieram Slapol ty hitlerowcu
Bocian, mam nadzieję, że Ty jako "góra plutonowy" LWP na Golan nie woziłeś wody pomiędzy posterunkami...
Bo jeśli miałbyś chociaż jedną gwiazdeczkę (może być w białej obwódce), to byś tak głupio nie pisał
Ndrangheta napisał(a):Bocian napisał(a):Popieram Slapol ty hitlerowcu
Jak lubicie robić sobie dobrze "na hitlerowca" zrozumiem. A do pralki ten czarny t-szirt czasami wrzucasz??? A bryle boskie... Maczo to maczo.
Janusz Bajcer napisał(a):Rok 2007 "nazista" w Newcastle
Bocian napisał(a):Janusz to taki popłuczyny po Goralenvolk
Ndrangheta napisał(a):Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Bocian napisał(a):Popieram Slapol ty hitlerowcu
Bocian, mam nadzieję, że Ty jako "góra plutonowy" LWP na Golan nie woziłeś wody pomiędzy posterunkami...
Bo jeśli miałbyś chociaż jedną gwiazdeczkę (może być w białej obwódce), to byś tak głupio nie pisał
Gdzie ja tam plutonowy... Toć to trzeba szkołę mieć No i ja kolan nie widziałem a gdzieżby tam Golan A, że tak hitlerkiem tam u Was na tym rynku w Breslau zalatuje to już dawno mówiłem...
Jeżeli cokolwiek tutaj zalatuje to pycha i głupota. Cytat z L. Kaczyńskiego:
Spieprzaj dziadu!!!
Ndrangheta napisał(a):Bocian napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=rSnfe_6r3Xg&feature=related
A to dla wzgórz Golan :)
Fala dla kotów, które kryją się... Pod wilkiem. W pewnych ośrodkach jest dużo Napoleonów, Ludzi wilków. Nie masz szans na wzgórza golan. Z platfusem nie biorą.
Ndrangheta napisał(a):Bocian napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=rSnfe_6r3Xg&feature=related
A to dla wzgórz Golan :)
Fala dla kotów, które kryją się... Pod wilkiem. W pewnych ośrodkach jest dużo Napoleonów, Ludzi wilków. Nie masz szans na wzgórza golan. Z platfusem nie biorą.
slapol napisał(a):Bocian napisał(a):Janusz to taki popłuczyny po Goralenvolk
I w dodatku spieprzył do Newcastle...pewnie przez Rumunię...
16. Wyłącznie właściciel forum, administratorzy i moderatorzy mają prawo decydowania o tym, czy i w jakim stopniu dana wypowiedź narusza regulamin. Decyzje te są zawsze subiektywne, ale nie podlegają dyskusji, ani krytyce.