Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Josko Bulic napisał(a):Mkm każdi lubi cosz inego dla Ciebe jest Tifa krulem a dla mnie ta pjosenka jest zwikle wjeszniarstwo kture sluchajom pesterze.Dlatego karzdy od nas ma swoje krule .
... I niech tak zostanie
Na szczęście znam paru chorwackich pasterzy i mogę sobie słuchać
'' wieśniactwa '' nad Jadranem ile wlezie ... Ale wiem , że muszę też być czujny
UWAGA
Za jakiś czas nastąpi atak p.t. "klika", "mafia na forum", "admin broni jednych, a drugim dokopuje" , "kolesie ze zlotów"....itp.itd.
Jak nie nastąpi, będę zawiedziony
Przy wątkach o MPT dzieje się tak często...a i jeszcze jedno ..."musi" też zaistnieć wątek "Jasenovac" - to niezbędny element.....a może już te tematy lecą po sieci, gdy to piszę...
Bocian, mam nadzieję, że Ty jako "góra plutonowy" LWP na Golan nie woziłeś wody pomiędzy posterunkami...
Bo jeśli miałbyś chociaż jedną gwiazdeczkę (może być w białej obwódce), to byś tak głupio nie pisał