Ndrangheta napisał(a):Rysio napisał(a):Ndrangheta napisał(a):Za kasę to teraz można posłużyć w Afganistanie. Nazi to nazi. Pięć piw.
Co Ty wiesz o wojnie? Nałożyłeś czarną koszulkę i pouczasz. Nazi.
Zmień ton. To tylko taka delikatna sugestia, ale powtarzać się nie będę
Podaj paragraf regulaminu Piotrze, Rysiu, Andreasie.
Josko Bulic napisał(a):Marko jest bez diskusije patriotom i nema zwjonskuw z nacistima.Ndrangheta nas Horwatuw kturi walcziliszme dla wolnosz swojego państa Markove pjosenke gwemboko dotikajom ruwno w srce,a poruwnanie go z faszizmem jest bez sensownie i glupje.Mi muszeliszme obudżit nacionalnom dume bo inacze nie dalibyszme rade powampirenim srboczetniczkim chordama kture som zabijale i niszczile wszysko pszed sobom.Slapol zgadzam sie z tobom da sie inaczej slucha Marka i odczuwa gwembokoszcz sluw kture szpjewa jak bylesz uczesnikem Domovinskog rata .Jego pjosenke som lekarstwo na dume i psichike ktura jest mocno uczerpiala w wojni dla wolnoszcz.
Adam.B napisał(a):Josko Bulic napisał(a):Marko jest bez diskusije patriotom i nema zwjonskuw z nacistima.Ndrangheta nas Horwatuw kturi walcziliszme dla wolnosz swojego państa Markove pjosenke gwemboko dotikajom ruwno w srce,a poruwnanie go z faszizmem jest bez sensownie i glupje.Mi muszeliszme obudżit nacionalnom dume bo inacze nie dalibyszme rade powampirenim srboczetniczkim chordama kture som zabijale i niszczile wszysko pszed sobom.Slapol zgadzam sie z tobom da sie inaczej slucha Marka i odczuwa gwembokoszcz sluw kture szpjewa jak bylesz uczesnikem Domovinskog rata .Jego pjosenke som lekarstwo na dume i psichike ktura jest mocno uczerpiala w wojni dla wolnoszcz.
slapol napisał(a):Adam.B napisał(a):Josko Bulic napisał(a):Marko jest bez diskusije patriotom i nema zwjonskuw z nacistima.Ndrangheta nas Horwatuw kturi walcziliszme dla wolnosz swojego państa Markove pjosenke gwemboko dotikajom ruwno w srce,a poruwnanie go z faszizmem jest bez sensownie i glupje.Mi muszeliszme obudżit nacionalnom dume bo inacze nie dalibyszme rade powampirenim srboczetniczkim chordama kture som zabijale i niszczile wszysko pszed sobom.Slapol zgadzam sie z tobom da sie inaczej slucha Marka i odczuwa gwembokoszcz sluw kture szpjewa jak bylesz uczesnikem Domovinskog rata .Jego pjosenke som lekarstwo na dume i psichike ktura jest mocno uczerpiala w wojni dla wolnoszcz.
Adam, czy Ty też chcesz być koniecznie nazistą
Adam.B napisał(a):slapol napisał(a):Adam.B napisał(a):Josko Bulic napisał(a):Marko jest bez diskusije patriotom i nema zwjonskuw z nacistima.Ndrangheta nas Horwatuw kturi walcziliszme dla wolnosz swojego państa Markove pjosenke gwemboko dotikajom ruwno w srce,a poruwnanie go z faszizmem jest bez sensownie i glupje.Mi muszeliszme obudżit nacionalnom dume bo inacze nie dalibyszme rade powampirenim srboczetniczkim chordama kture som zabijale i niszczile wszysko pszed sobom.Slapol zgadzam sie z tobom da sie inaczej slucha Marka i odczuwa gwembokoszcz sluw kture szpjewa jak bylesz uczesnikem Domovinskog rata .Jego pjosenke som lekarstwo na dume i psichike ktura jest mocno uczerpiala w wojni dla wolnoszcz.
heh tylko link z muzyczką podesłałem a że lubię "Dan Dolazi" .. :d
Ndrangheta napisał(a):Rysio napisał(a):Ndrangheta napisał(a):Rysio napisał(a):Ndrangheta napisał(a):Za kasę to teraz można posłużyć w Afganistanie. Nazi to nazi. Pięć piw.
Co Ty wiesz o wojnie? Nałożyłeś czarną koszulkę i pouczasz. Nazi.
Zmień ton. To tylko taka delikatna sugestia, ale powtarzać się nie będę
Podaj paragraf regulaminu Piotrze, Rysiu, Andreasie.
Pkt.1 - spróbuj przeczytać ze zrozumieniem. OVER
Bzdura. Bez OVER-a. Pozwalacie na tym forum na grożenie iinnym userom.
To jest qrestwo i żaden regulamin o tym nie pisze.
slapol napisał(a):Adam.B napisał(a):slapol napisał(a):Adam.B napisał(a):Josko Bulic napisał(a):Marko jest bez diskusije patriotom i nema zwjonskuw z nacistima.Ndrangheta nas Horwatuw kturi walcziliszme dla wolnosz swojego państa Markove pjosenke gwemboko dotikajom ruwno w srce,a poruwnanie go z faszizmem jest bez sensownie i glupje.Mi muszeliszme obudżit nacionalnom dume bo inacze nie dalibyszme rade powampirenim srboczetniczkim chordama kture som zabijale i niszczile wszysko pszed sobom.Slapol zgadzam sie z tobom da sie inaczej slucha Marka i odczuwa gwembokoszcz sluw kture szpjewa jak bylesz uczesnikem Domovinskog rata .Jego pjosenke som lekarstwo na dume i psichike ktura jest mocno uczerpiala w wojni dla wolnoszcz.
heh tylko link z muzyczką podesłałem a że lubię "Dan Dolazi" .. :d
To nic nie znaczy...wkładasz koszulkę czarną - jesteś nazistą, czerwoną - komunistą, niebieską - lechistą....