MKM - o wojnie Bałkanach na forum było setki stron i tysiące postów.
Nic Ci nie odpowiem, poczekam co na Twój post odpiszą Chorwaci.
mkm napisał(a): Tak mówi jedna Chorwatka : '' w ciagu jednej nocy wszyscy nasi serbscy s±siedzi okazali siê naszymi ¶miertelnymi wrogami a Jugos³awia okaza³a siê czym¶ najgorszym na ¶wiecie , a my którzy kiedy¶ byli¶my Jugos³owianami , w ci±gu jednej nocy musieli¶my sie staæ wielkimi Chorwatami '' .
Ca³y czas twierdzê , ¿e wojna by³a jawn± manipulacj± polityczn± , której jedynym celem by³o obudziæ w Chorwatach nienawi¶æ do Serbów .
Adam.B napisał(a):Mali MPT ?Ante Matic
jan_s1 napisał(a):mkm - napisałeś, że jedynym (!) celem wojny było obudzenie w Chorwatach nienawiści do Serbów, oraz, że ta rzeź zniszczyła ludziom życie tylko po to, aby dziesięciu Chorwatów mogło zarobić miliony dolarów.![]()
Weź się za literaturę sciente-fiction, a historię zostaw innym.
Ja stąd wybywam - gdzieś do Turcji, lub w Alpy. Szkoda tracić czasu.Adam.B napisał(a):Mali MPT ?Ante Matic
Wygląda, że zamilkłeś z wrażenia.Przewidywałeś takie rozwinięcie tematu?
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=zF9XTZnR66g
Dla mnie to zawsze będzie numer 1...
Masz może Bocian polski tekst do tego kawałka??
Bo jest z..........ty!!!
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Czyżbyś pod wpływem piosenek Marko zmienił awarar![]()
![]()
Czy ja wiem.........![]()
Ale ten kawałek Bociana jakoś szczególnie mi przypadł do gustu.....
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Czyżbyś pod wpływem piosenek Marko zmienił awarar![]()
![]()
Czy ja wiem.........![]()
Ale ten kawałek Bociana jakoś szczególnie mi przypadł do gustu.....
anakin napisał(a):No i teraz należy mi się wp....dol!![]()
Przyznaję,że jakoś go wtedy...............przeoczyłem...![]()
![]()
![]()
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):A kiedy pierwszy raz go słyszałeśmoże płynąc ze mną na Kornati
![]()
![]()
No i teraz należy mi się wp....dol!![]()
Przyznaję,że jakoś go wtedy...............przeoczyłem...![]()
![]()
![]()
Janusz Bajcer napisał(a):MKM - o wojnie Bałkanach na forum było setki stron i tysiące postów.
Nic Ci nie odpowiem, poczekam co na Twój post odpiszą Chorwaci.