Ndrangheta napisał(a):Akurat Twoja mnie nie rusza. Założyłeś, nosisz, robisz fotki. Ale z Ciebie Januszu nazi to jak ze mnie papież. Pozdro.
W takim razie mam dla Ciebie DEDYKACJĘ - proszę, wysłuchaj
Pozdrav
Ndrangheta napisał(a):Akurat Twoja mnie nie rusza. Założyłeś, nosisz, robisz fotki. Ale z Ciebie Januszu nazi to jak ze mnie papież. Pozdro.
Ndrangheta napisał(a):Pojechałeś. Ten klip jest potwierdzeniem mojej tezy. Znamy się z forum kilka lat. Janusz, a jak bym był muzułmaninem???
Ndrangheta napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ndrangheta napisał(a):Pojechałeś. Ten klip jest potwierdzeniem mojej tezy. Znamy się z forum kilka lat. Janusz, a jak bym był muzułmaninem???
Nasz Papież kochał wszystkich ludzi, nawet Agcy wybaczył
MPT był na audiencji u Naszego Papieża
Nasz kościół też Kocha wszystkich. Szczególnie małe dzieci i chłopców.
Autorytet niestety.......
Ndrangheta napisał(a):S³owa" frajer" nie przewidzia³e¶ kolego w czarnej koszulce. Nazi to nazi i nic tego nie zmieni. Ale co Ty wiesz o tym ch³opcze w czarnej koszulce???
Szpan, lans mimo tego, ¿e nie rozumie prosta istota w czym uczestniczy. Nazi to nazi. Najgorsze jest to, ¿e kto¶ firmuje gówno, nie wiedz±c o tym.
Nazizm= najgorsza rzecz.
slapol napisał(a):.....Przy wątkach o MPT dzieje się tak często...a i jeszcze jedno ..."musi" też zaistnieć wątek "Jasenovac" - to niezbędny element.....a może już te tematy lecą po sieci, gdy to piszę...