themoon napisał(a):brokers7 35euro w 2008 roku
Mam pytanie masz może namiary na ten apartament na górze dla rodziny u Marko ??
Szukam w Mali Losnij niedrogiego tak do 55 e za 2 osoby dorosłe + dziecko, może być jedno łóżko dzieciak i tak śpi z nami.
themoon napisał(a):brokers7 35euro w 2008 roku
themoon napisał(a):Przepraszam, że tak późno o tym piszę, ale chciałem zadedykować tę relację jednemu z niesamowitych ludzi tego forum, prawdziwej skarbnicy wiedzy, człowiekowi, dzięki któremu udał się cały wyjazd. Niniejszym dedykuję tę relację JANUSZOWI BAJCEROWI Dziękuję!
zack napisał(a):plessant napisał(a):Fajna relacja. Losinj w tegorocznych planach
Ja tez w tym roku wybieram sie na Losinj, jeszcze nie wiem dokladnie gdzie. Na razie mam na oku Veli Losinj.
Byles juz na tych wyspach?
zack napisał(a):Relacje Ines znam juz chyba na pamiec (ale dzieki za pomoc):)
Bylem w 2011 w Mandre na Pagu i w porownaniu z Losinj to Pag jest o 40% tanszy... Nie ukrywam, ze to mnie troche niepokoi:)
zack napisał(a):giga28 napisał(a):My też wybieramy sie na velki losij końcem czerwca na 2 tyg , kto jedzie jeszcze ?
Ja jade na bank!
szindlerki napisał(a):themoon napisał(a):brokers7 35euro w 2008 roku
Szukam w Mali Losnij niedrogiego tak do 55 e za 2 osoby dorosłe + dziecko, może być jedno łóżko dzieciak i tak śpi z nami.
szindlerki napisał(a):themoon napisał(a):brokers7 35euro w 2008 roku
Powrót do Nasze relacje z podróży