viltob08 napisał(a):Witam cieplutko Też wybieramy się na Losinj ok.12-13.08. Planujemy Artatore, ale ponieważ nic nie mamy ugranego, może zacumujemy gdzie indziej... Dzięki za fajną relację, jak wrócimy postaram się dodać coś od siebie.
krombocher napisał(a):Cześć Rega2. Jeżeli mogę się włączyć i coś zaproponować, to proponuję ściągnij mapki z http://www.tz-malilosinj.hr/Brochures.aspx .
viltob08 napisał(a):Witam cieplutko Też wybieramy się na Losinj ok.12-13.08. Planujemy Artatore, ale ponieważ nic nie mamy ugranego, może zacumujemy gdzie indziej... Dzięki za fajną relację, jak wrócimy postaram się dodać coś od siebie.
krombocher napisał(a):viltob08 napisał(a):Witam cieplutko Też wybieramy się na Losinj ok.12-13.08. Planujemy Artatore, ale ponieważ nic nie mamy ugranego, może zacumujemy gdzie indziej... Dzięki za fajną relację, jak wrócimy postaram się dodać coś od siebie.
Ja osobiście bym "cumował" gdzie indziej. Artatore mnie nie zachwyciło
K
themoon napisał(a):Przepraszam, że tak późno o tym piszę, ale chciałem zadedykować tę relację jednemu z niesamowitych ludzi tego forum, prawdziwej skarbnicy wiedzy, człowiekowi, dzięki któremu udał się cały wyjazd. Niniejszym dedykuję tę relację JANUSZOWI BAJCEROWI Dziękuję!
mkm napisał(a):krombocher napisał(a):viltob08 napisał(a):Witam cieplutko Też wybieramy się na Losinj ok.12-13.08. Planujemy Artatore, ale ponieważ nic nie mamy ugranego, może zacumujemy gdzie indziej... Dzięki za fajną relację, jak wrócimy postaram się dodać coś od siebie.
Ja osobiście bym "cumował" gdzie indziej. Artatore mnie nie zachwyciło
K
Im bliżej Veli Losinj , tym lepiej ... od Valdarke do Javornej
Powrót do Nasze relacje z podróży