Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

małe, malutkie, przydomowe kempingi w okolicy Dubrovnika

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jan_nycz
Autostopowicz
małe, malutkie, przydomowe kempingi w okolicy Dubrovnika

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_nycz » 03.03.2008 13:54

Witam
Wybieram się na wakacje w okolice Dubrovnika i szukam jakiegoś taniego przydomowego campingu umiejscowionego blisko morza. Dlatego jeżeli ktoś był na takim kempingu proszę o zostawienie informacji o nim.
Dziekuje i pozdrawiam!! :)
Aglaia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aglaia » 03.03.2008 15:54

Temat chyba był już wałkowany.

Może ten

http://www.campingkate.com/Camping_grou ... _kate.html
caja2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) caja2 » 03.03.2008 19:19

w slano znajduje sie kilka malych kampów, w Trsteno dwa, w oraszacu kiedyś mały był pod maslinom, ale obecnie się powiększył choć jest nadal tani i bardzo sympatyczny, wręcz kultowy, choć ja wolałem go z przed 5 lat , w oraszacu jest jeszcze peca; pozostaje jeszczew w zatonie dwa - widziałem drogowskazy, za zatonem w połowie drogi na most jest ostry zjazd w dół tam tez drogowskaz informujący , że jest tam kamping, strony znajdziesz do kampów w slano, 1 w trsteno, w oraszacu i pod masliną i peca ,pozostałe chyba nie maja, spis małych kempów
http://www.chorvatsko.cz/kemp/minidalm.html
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 03.03.2008 21:45

caja2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) caja2 » 05.03.2008 20:15

polecam tez stronę dotyczącą riviery dubrownickiej, sa tam tez kempy
http://www.visitdubrovnik.hr/accomodati ... searchcamp
jan_nycz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_nycz » 05.03.2008 22:30

Dziekuje za te wszystki stronki :) tylko że ja je juz wszystkie widziałem.
Chodzi mi raczej o takie campy, które nie posiadają stron internetowych, a ktoś był na jakims i mółby mi polecić.
Ja przez 2 lata jeździłem do Chorwacji do takiego malutkiego miasteczka Bibinje. Zatrzymywałem się z rodziną na przydomowym campingu płacąc 12 euro za dzień (6 osób+namiot+auto+prąd) było 15 m do morza. Siedząc przed namiotem podziwialiśmy morze :D Wprawdzie jeśli chodzi o sanitarke to woda w prysznicach była ogrzewana tylko słońcem ale mojej rodzince to szczerze nei przeszkadza :) W miare blisko był mały market i bazar z owocami a wieczorem można było wyskoczyć do jakiejś knajpki na piwko :D albo coś zjeść bo też ich było pare w pobliżu. A w tym roku postanowiliśmy udać się bardziej na południe w okolice Dubrovnika i właśnie poszukujemy podobnego miejsca, zeby było tanio, blisko morza a wieczorem żeby było gdzie na piwko wyjsć;)
Więc gdyby ktoś znał takie miejsce to proszę piszcie:)

a to widok z naszego miejsca namiotowego wieczorkiem:D (a na leżaku córka czyta sobie książke):)
Obrazek

Powrót do Kempingi