kulka53 napisał(a):Nieopodal stoi pomnik symbolu miasta – brzmiącego w trzcinie chrząszcza
Taki jakiś "pasikoniowy" ten chrząszcz.
Zamość super
pzdr
longtom napisał(a):Taki jakiś "pasikoniowy" ten chrząszcz.
Nefer napisał(a):He, he, dokładnie takie samo miałem skojarzenie, jak oglądałem zdjęcia .
kulka53 napisał(a): Czułem przez skórę, że to nie wszystko co tu nadaje się do zobaczenia, ale prawdę mówiąc nic na ten temat nie wiedziałem…
marze_na napisał(a):kulka53 napisał(a): Czułem przez skórę, że to nie wszystko co tu nadaje się do zobaczenia, ale prawdę mówiąc nic na ten temat nie wiedziałem…
My zahaczyliśmy jeszcze o budynek browaru. Niestety było już poza godzinami zwiedzania .
garbowski napisał(a):To pewnie i o Majdan Sopocki, Hamernię, Józefów i Górecko Kościelne też zahaczyliście
marze_na napisał(a):My zahaczyliśmy jeszcze o budynek browaru. Niestety było już poza godzinami zwiedzania .
greenrs napisał(a):No a sam Zwierzyniec bardzo mi się podobał. Byłem wiele razy ale ostatnio jakieś 8 lat temu. Wówczas nie było jeszcze takich tłumów jak opisujesz.
garbowski napisał(a):Szkoda że w Bondyrzu, przy młynie na świeżego pstrąga nie stanęliście, o świeżo wędzonym nie wspominając. To pewnie i o Majdan Sopocki, Hamernię, Józefów i Górecko Kościelne też zahaczyliście
greenrs napisał(a):Też jestem ciekaw. Piękne miejsca i wspomnienia.