Re: Małe i duże po Polsce podróże - a miał być tylko Lublin.
napisał(a) kulka53 » 08.11.2016 19:25
piekara114 napisał(a):Przepiękny plener, np na zdjęcia ślubne.
Hmm, no może... nie patrzyliśmy w ten sposób, ten element nowej tradycji jakby nas nie dotyczy
piekara114 napisał(a):A to ustrojstwo to może porusza dnem, wodą, aby tak nie kwitło i rybki mogły dalej w zalewie żyć?? Ale to taki tylko mój pomysł?
garbowski napisał(a):To kosiarka do wodorostów
Zagadka się rozwiązała, dzięki... nie wpadłbym na to
Szczerze mówiąc sądziłem, że to może coś do połowu ryb, albo innych wodnych stworzeń
garbowski napisał(a):czekamy na Zamość, mam nadzieję że w Piaskach, na najlepszych, gotowanych na prawdziwej kuchni flaczkach byliście
Trochę nie po drodze było jadąc z Chełma... może następnym razem
.
Nawet i do Zamościa chętnie byśmy wrócili, to miasto jest genialne
marze_na napisał(a):To był doskonały poligon doświadczalny dla mojego kolana
.
Bardzo urokliwe miejsce. Z przyjemnością obejrzałam po raz kolejny. Miło wspominam.
Naprawione kolano mam nadzieję zdało egzamin na krupskich stromych ścieżeczkach i murkach
Czyli tam również dotarliście. Ciekawe jak ostatecznie się Wasza trasa ułożyła, ja mam już taki mniej więcej zarys kolejnych dwóch wschodnich podróży, może coś wykorzystam
Na relację spokojnie czekam, do lata czasu sporo
Nefer napisał(a):Bardzo ciekawe miejsce, kompletnie mi nieznane (nawet o nim nigdy nie słyszałem), a widoki z okien rzeczywiście sielskie
.
Miło pooglądać
.
No to fajnie, że udało się nam jednak trafić i pokazać coś zupełnie nowego
.
Każdy, także i ten region z pewnością kryje masę różnych ciekawostek, może nie tak spektakularnych jak te spore ruiny. Gdyby tak zacząć się zagłębiać w historię konkretnych miejsc, miasteczek na pewno można by je odkryć dla siebie... nam trochę zabrakło czasu, ale i tak do kilku myślę mniej znanych zakątków dotarliśmy.
Pozdrawiam