kulka53 napisał(a):Oto żareckie stodoły
...

kulka53 napisał(a):tak oto można znaleźć wspólny mianownik pomiędzy Cykladami a Żarkami
... w tym przypadku dopatruję się lekkiego nadużycia ...

Pozdrawiam.
kulka53 napisał(a):Oto żareckie stodoły
kulka53 napisał(a):tak oto można znaleźć wspólny mianownik pomiędzy Cykladami a Żarkami
Popieram, całkiem ładny kamień, ale i całość i ład dookoła miło się prezentująkmichal napisał(a):...kulka53 napisał(a):Oto żareckie stodoły... nawet całkiem, całkiem się prezentują - ładny ten kamień elewacyjny ...
...
Należy się, należykulka53 napisał(a):O, Wam to się należy mały ochrzanikpiekara114 napisał(a)::mrgreen:![]()
To tak jak my
![]()
![]()
Macie dużo bliżej... zwłaszcza do części bliżej Krakowa
W sam raz na jednodniowe wycieczki
kmichal napisał(a):kulka53 napisał(a):tak oto można znaleźć wspólny mianownik pomiędzy Cykladami a Żarkami
... w tym przypadku dopatruję się lekkiego nadużycia ......
piekara114 napisał(a):Popieram, całkiem ładny kamień, ale i całość i ład dookoła miło się prezentująkmichal napisał(a):...kulka53 napisał(a):Oto żareckie stodoły... nawet całkiem, całkiem się prezentują - ładny ten kamień elewacyjny ...
...
To prawda... w wielu miejscach na Dolnym Śląsku nigdy nie byłempiekara114 napisał(a):kulka53 napisał(a):im bliżej tym trudniej tam trafićChociaż w Pieskowej Skale to kilka razy byłam, no i w samym Ojcowie oczywiście też
Nefer napisał(a):Widzę znajome miejsca - Jasna Góra, Olsztyn, Żarki, Leśniów.
Tylko wokół stodół w Żarkach bardzo pusto, znaczy się targu nie było. My trafiliśmy tam, jak był targ - mnóstwo straganów, mnóstwo ludzi... Ale i tak było to ciekawe zestawienie starych stodół z bardziej nowoczesnymi straganami.![]()
kulka53 napisał(a):Jesteśmy w Polsce, miejsca powinny i często są znajome
kulka53 napisał(a):za to było jak widać czyściutko i schludnie
Nefer napisał(a):Niestety są regiony w Polsce kompletnie mi nieznane z autopsji, np. Roztocze, Suwalszczyzna.
Ale akurat w Jurze byłem, a w samej Częstochowie nawet kilka razy, m.in. z tego powodu, że mieszkała tam ciotka mojej mamy.
greenrs napisał(a):Widzę, że zamek w Bobolicach trochę się ostatnio zmienił![]()
Tak wyglądał jeszcze parę lat temu
maslinka napisał(a): Już tego pola nie ma?
maslinka napisał(a): Poraj (niedaleko Żarek) jest fajny!
kmichal napisał(a):... całkiem fajny ten Wasz kwietniowy wypad ...... dla nas jest to teren całkowicie nieznany, tym bardziej szczegółowo śledzę każdy Wasz krok ...
...