Kamyczki były mniejsze, dużo, w stylu tych z mojej Toskanii - dziś będzie odcinek z właściwego plażowaniakulka53 napisał(a):piekara114 napisał(a):A ja właśnie z tego pierwszego razu zapamiętałam te kamyki
Znalazłem taką fotkę z bałtyckimi "kamykami"
Poddąbie.
Qurczę, myślę i myślę, i może się skuszę....kulka53 napisał(a):piekara114 napisał(a):My zaliczyliśmy wszystkie w Polsce, nawet po ostatnim pobycie nad Bałtykiem (w 2014), kiedy zdobyliśmy tą ostatnią, myślała o wątku "szlakiem latarni morskich", ale się nie zebrałam.
O, szkoda , myślę o relacji...
17 latarń to całkiem sporo, niezłe osiągnięcie odwiedzić je wszystkie. Byłoby na co popatrzeć i poczytać.
Nie czekaj na skończenie Toskanii, może pociągniesz dwa wątki naraz?
(z jakością zdjęć - bez przesady )
Jak byłam mała to dla mnie było dziwactwokulka53 napisał(a):Patrząc na jedno ze zdjęć przypomniałem sobie że faktycznie był tam taki betonowy pomost po którym się szło a nie po plaży.piekara114 napisał(a):W takim razie dla Ciebie widok z tej w Niechorzu
Tony chyba dawno z naszej kolei nie korzystał tylko sobie lata i lata, jak nie Kanary, to Portugalia Ciekawe co na ten rok wymyśliłkulka53 napisał(a):No coś Ty .... wcale nietony montana napisał(a):kulka53 napisał(a):... Wyremontowano linię kolejową po której mkną nowoczesne składy...
Tutaj przegiąłeś trochę.....
Po prostu pamiętam jakim pociągiem i jak długo (prawie 3 godziny) wracałem kiedyś z Helu do Gdyni, to było chyba w 90 roku...
Tym jeżdżącym obecnie składom (takim niebieskim) do wnętrza nie zaglądałem, ale z daleka wyglądają całkiem nieźle
Nie doceniasz stanu polskiej infrastruktury po latach transformacji gospodarczo-ustrojowej .
Ale już nie zaśmiecajmy... czekamy na Hel będą foki