kulka53 napisał(a):Zajrzałem na pierwszą stronę, hmmm... chyba nie śledziłem tej relacji .
Nadrobię niebawem
Śledziłeś Wpisałeś się nawet na pierwszej stronie
maslinka napisał(a):Wpisałeś się nawet na pierwszej stronie
longtom napisał(a):A my groszkową.
kulka53 napisał(a):Stromo
kulka53 napisał(a):Na Rowokół.
kulka53 napisał(a):Latarnia morska w Czołpinie i Wydmy Czołpińskie
kulka53 napisał(a):Stromo
ruzica napisał(a):Ha! Udało mi się odgadnąć po tytule, że to Wasza relacja.
Nad Bałtykiem, z racji niewielkiej odległości bywamy dość często i zawsze są to udane wypady. Będę zaglądać
piekara114 napisał(a):kulka53 napisał(a):Stromo
Trochę....
kmichal napisał(a):... fajnie wrócić w miejsca które odwiedzaliśmy 7 lat temu ... ... tym bardziej w Waszym wykonaniu ... ...
kulka53 napisał(a):z tego wynika, że pomysł na to by co nieco opisać i pokazać nie był aż taki zły
kulka53 napisał(a):chociaż z drugiej strony, czy nad naszym morzem są jakieś nieznane i dzikie?
kulka53 napisał(a):ruzica napisał(a):Ha! Udało mi się odgadnąć po tytule, że to Wasza relacja.
FG w opisie, to Gorzów
Blisko, a poza tym podobno nad morze macie nową i dobrą drogę. Trochę zazdroszczę...
kmichal napisał(a):kulka53 napisał(a):chociaż z drugiej strony, czy nad naszym morzem są jakieś nieznane i dzikie?
... "tubylcy" zapewne mogliby coś nam o tym powiedzieć ... ...
ruzica napisał(a):A ja tam Wam zazdroszczę bardziej tego "bliżej na południe". Bo jednak wolimy góry, ale jak się nie ma co się lubi to i morze dobre
A droga, fakt, fajna:) . Poza sezonem 2 godzinki i jesteśmy nad Bałtykiem, choć w sezonie to różnie, nieraz i 4 się jechało w ogromnym korku.