Bernadr C napisał(a):Oczywiście, Polska jest świetna. Już można ja w wielu miejscach zwiedzać z przyjemnością. I myśle, że nie jest jak to Pisaki mówią, w kompletnej ruinie. Dużo do pokazania. Ale właśnie, w wielu miejscach, tych najbardziej znanych okropnie tłoczna. Niestety to jest chyba takie zbójnickie prawo.
Bernard.
Witaj Bernardzie w naszej relacji
Polska na pewno nie ma się czego wstydzić jeśli chodzi o atrakcyjność turystyczną, a w ostatnich latach wiele się w tej dziedzinie robi i zmienia, choć czasami wiadomo, zdarzają się potknięcia wynikające z bylejakości materiałów/wykonania/projektu itp itd.
W kompletnej ruinie z pewnością nie jest
, chociaż ja do największych porażek w historii najnowszej zaliczyłbym falę emigracji zarobkowej
Tłok, no cóż, popularne i znane = zatłoczone. Są tacy, którzy twierdzą, że zawsze jeżdżą tylko tam, gdzie są tłumy, bo tłumy nie mogą się mylić
. Na szczęście wiele pięknych miejsc bywa pustych, poza sezonem albo np. z powodu braku reklamy. Czasem wystarczy mieć nieco inny gust niż większość i można znaleźć coś fajnego dla siebie. Ale jeśli chce się zobaczyć to co hitowe, chociaż raz przecież warto, trzeba z tłumami się pogodzić i zaakceptować je
kmichal napisał(a):... fajne lustereczko Ci się trafiło na koniec ...
...
Troszkę niesymetryczne, ale w sumie to ten kanał mógł być szerszy
Roxi napisał(a):Fajny, słoneczny odcinek o Rewie
Podczas naszych wypraw nad Bałtyk zawsze mieszkamy w Mechelinkach i na Cypel Rewski często urządzamy sobie spacerek, który kończymy w smażalni ryb
Gdańsk piękny... jak to Gdańsk
Mechelinki... też odwiedziliśmy, ale przypadkiem
. Na skrzyżowaniu w Mostach nie pojechałem tam gdzie trzeba i nagle wcześniej niż się spodziewałem zobaczyliśmy morze
W sumie na Cypel niedaleko, ale wolałem podjechać bliżej
Widzę, że nie tylko ja tak lubię Gdańsk