O !!! Mapka mi się podoba, bo w przyszłym roku dość ambitne plany wyjazdowe tamtymi stronami.
tony montana napisał(a):Noooo. Fratelli.... Italia ...
longtom napisał(a):Trasa do GaPa ta sama co w zeszłym roku, ale mapka zrobiona na nowo.
Teraz czekam na kolejne nowości.
Jacek S napisał(a):Do Arbuzji?
Jadę...
mysza73 napisał(a):Melduję się ,
z notatnikiem .
sandomingo napisał(a):Znajome okolice, więc zasiadam z zainteresowaniem
janusz.w. napisał(a)::D
No jak to tak? Bez stolika i krzesełek...
marcinbb napisał(a):Ja też się przyłączam i liczę na dokładne wskazanie objazdu autostrady w AU. No chyba że w tym roku pojechaliście tylko autostradami choć punkt noclegowy wskazuje coś innego
Aglaia napisał(a):To i ja przysiądę i postaram się zaglądać.
DarCro napisał(a):8)
kaszubskiexpress napisał(a):O !!! Mapka mi się podoba, bo w przyszłym roku dość ambitne plany wyjazdowe tamtymi stronami.
Kowal38 napisał(a):..w Italii nigdy nie byliśmy , również z chęcią pooglądamy i poczytamy
wawerek napisał(a):Meldujemy się i jedziemy z Wami:)
kulka53 napisał(a):Aglaia napisał(a):To i ja przysiądę i postaram się zaglądać.
Fajnie
Zwłaszcza, że z tego co widzę bardziej na Wschód Cię ciągnie
Fatamorgana napisał(a):Mieszania mi w głowie ciąg dalszy jak widzę u Kulków...
Kulka- PW odebrałeś?
mariusz-w napisał(a):Tego typu tramping już nie dla mnie, te czasy mam za sobą ... ale Włochy owszem !
Chętnie więc Wam potowarzyszę.
krutom napisał(a):Fajnie, Kulki nadają.
Jestem, jak i przy zeszłorocznej Toscanii.
Lidia K napisał(a): Dzisiaj wiem, że szkoda że dopiero niedawno to odkryliśmy. Z tego samemu powodu (upływającego nam zbyt szybko życia) ja jestem na tak a Ty na nie.
-Katka- napisał(a):W tym roku piękna Dalmacja, ale Włochy zawsze w moich myślach
mariusz-w napisał(a):Lidia K napisał(a): Dzisiaj wiem, że szkoda że dopiero niedawno to odkryliśmy. Z tego samemu powodu (upływającego nam zbyt szybko życia) ja jestem na tak a Ty na nie.
Taaa ...
Jak wspomniałem ja od takiej formy zwiedzania zacząłem.
Spało się w aucie, pod autem ... w namiocie i pod chmurką.
Teraz stałem się bardziej wygodny ... a i lata oraz czasy inne ... te już trochę wymagają, a także wreszcie pozwalają na trochę luksusu.
Nie znaczy to jednak, że nie wspominam tych minionych miło i często z rozrzewnieniem.
kulka53 napisał(a):27 kwietnia, sobota
Nie zatrzymujemy się jednak... naszym celem na dziś jest Padwa.
c.d.n.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe