Piękne, piękne zdjęcia Starego Miasta! Ech, czemu nie mam w jednym z tych mieszkanek lokum, do którego można pojechać sobie, ot tak, na trzy, cztery miesiące, niczym się nie przejmując.
tony montana napisał(a):Piękne, piękne zdjęcia Starego Miasta! Ech, czemu nie mam w jednym z tych mieszkanek lokum, do którego można pojechać sobie, ot tak, na trzy, cztery miesiące, niczym się nie przejmując.
Lidia K napisał(a):tony montana napisał(a):Piękne, piękne zdjęcia Starego Miasta! Ech, czemu nie mam w jednym z tych mieszkanek lokum, do którego można pojechać sobie, ot tak, na trzy, cztery miesiące, niczym się nie przejmując.
W takim miejscu nietrudno jest zrobić ładne fotki. Może tylko kontrasty i miejscówki pod słońce utrudniają (uniemożliwiają) poprawne naświetlenie.
Ponoć życie zaczyna się dobrze po ... 50 i jak dowodzi powieść oparta na biografii "Pod słońcem Toskanii" wystarczy tylko bardzo chcieć by mieć.
A mi wystarczy, że mogę być w takich ciekawych miejscach. A tak niedawno przecież mało kto mógł być.
tony montana napisał(a):Generalnie wiem jednak, o czym mówisz - cieszmy się dzisiejszymi możliwościami i doceniajmy to, bo kiedyś nie było o tym mowy ..
dangol napisał(a):Pomimo wspomnianych przez Małgosię "zagrożeń" o czerwcowym braku czasu dla relacji, kolejne odcinki pokazują się regularnie . Dzięki temu mogę upajać się Toskanią nawet bez odrobinki wina
babeczka napisał(a):Jak zwykle świetnie się z Wami wędruje, Toskania piękna w Waszych obiektywach.
Krystof napisał(a):z jakiego korzystaliście przewodnika?
mysza73 napisał(a):Dziękuję za cudny spacer po Sienie .
Mnie się tam bardzo podobało
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe