weldon napisał(a):Kurcze, widoki zaj...edwabiste
helen napisał(a):Cudnie... nad tymi dachami nie widać tłumów, jest tak spokojnie i pięknie.
JoannaG napisał(a):Super!
Iwona75 napisał(a):Po raz kolejny wpadłam w zachwyt !
Iwona75 napisał(a):Podróż do Toskani jest w planie , ale ze względu na to że starszy "dzieć" nie przepada za zabytkami , odłożona zostaje w czasie . Albo córa polubi zwiedzanie , albo nadejdzie taki czas , że wybierze towarzystwo rówieśników i wtedy.....zobaczymy czy młodsza będzie się nadawała na tego typu wyprawy , czy przyjdzie nam czekać kolejnych kilka lat. Póki co , wyjazdy planujemy tak , aby każdy był zadowolony.
mariusz-w napisał(a):kulka53 napisał(a):Wejście chwilę trwało , ale było warto.
Oj warto !
kulka53 napisał(a):Trudno mi zrozumieć ludzi, którzy wybierają się na wakacje w kilka rodzin... a już tym bardziej w jednym samochodzie
kulka53 napisał(a):Trudno mi zrozumieć ludzi, którzy wybierają się na wakacje w kilka rodzin... a już tym bardziej w jednym samochodzie .
DarCro napisał(a):Mnie też trudno.
Ale myślę, że w przypadku stacjonarnych wakacji, gdzie tylko robi się wycieczki z danego miejsca, i kto nie ma ochoty, ten zostaje na plaży, to jakoś to funcjonuje bez problemów.
JoannaG napisał(a):Też tego nie rozumiem i wiem, że ja na wakacje wiekszą grupą się nie nadaje.
Na szczęście rodzinnie jakoś się dogadujemy. Zwiedzanie z dziećmi całkiem nieżle nam idzie, choć czasem z czegoś musimy zrezygnować i tempo tego zwiedzania też nie jest zbyt szybkie
Tymona napisał(a):No oryginalna to ja nie będę bo tak jak wszystkich tu zebranych widoki z wieży i mnie zachwyciły
No i cieszę się bardzo, że jest nas więcej - tzn, osób, którym zbiorowe towarzyskie wakacje jakoś nie odpowiadają
( bo już myślałam, żeśmy jakieś dziwolągi - sądząc po reakcjach znajomych, którzy lubią bardziej tak stadnie wyjeżdżać )
pozdrawiam]
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe