Nooo... Kurteczka... Nieprzyjemna sytuacja 'noclegowa'
Ciekawe o co faktycznie chodziło?
pozdr
kulka53 napisał(a):Witaj Iwono
Zanim napisałem tego posta dla pewności sprawdziłem... to właśnie Twoje wypowiedzi czytałem jakiś czas temu we wątku o kosztach urlopu w Cro... pamiętam, że bardzo mi się wtedy podobały i pamiętam też jak musiałaś odpierać ataki tych, którzy wiedzą lepiej i udowadniali że tak po prostu się NIE DA . Pomyślałem wtedy... każdy musi na tym forum zapłacić jakieś frycowe, choćby był najbardziej w świecie rzeczowy i rozsądny i próbował przedstawić w taki właśnie sposób swoje argumenty. Dawno już uznałem, że szkoda na to czasu, sił i niepotrzebnych emocji
Tym bardziej się cieszę, że zaglądnęłaś również i do naszej relacji... mam nadzieję, że nie po raz ostatni
Pozdrawiam
Krzychooo napisał(a):Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Sorki za czepialstwo, tak tylko troszkę sprowokowałem Cię do porównań . Że warto się wybrać, to pewne. Pewnie tam kiedyś zawitam, daleko nie jest.
Krzychooo napisał(a):Włochy póki co znam bardzo słabo. Byłem tylko w Rzymie, w Bergamo i chwilkę nad Morzem Tyrreńskim. I tak jak trudno byłoby mi racjonalnie wyjaśnić mój może trochę zbyt entuzjastyczny stosunek wobec Dalmacji czy ogólnie Bałkanów, tak niełatwo mi powiedzieć, co we Włoszech mi nie odpowiada. Cóż, pewnie nie byłem jeszcze w tych najpiękniejszych miejscach.
janusz.w. napisał(a):Nooo... Kurteczka... Nieprzyjemna sytuacja 'noclegowa'
Ciekawe o co faktycznie chodziło?
Iwona75 napisał(a):Zaglądam ,zaglądam ,nie zawsze się ujawniam ,ale czuwam i czytam z wielkim zainteresowaniem .
Iwona75 napisał(a):W końcu spędziłam w Rzymie prawie pół roku , więc Italia w jakiś sposób jest bliska mojemu sercu .
Iwona75 napisał(a):A sprawa kosztów wyjazdu do Cro....pamiętam , "cieplutko " na forum było . Wiem że było wiele osób ,które miały podobne zdanie do mojego i już wtedy podnosiło mnie to na duchu . Jest mi niezmiernie miło że i Ty byłeś wtedy ze mną.
kulka53 napisał(a):Witaj Iwono
Zanim napisałem tego posta dla pewności sprawdziłem... to właśnie Twoje wypowiedzi czytałem jakiś czas temu we wątku o kosztach urlopu w Cro... pamiętam, że bardzo mi się wtedy podobały i pamiętam też jak musiałaś odpierać ataki tych, którzy wiedzą lepiej i udowadniali że tak po prostu się NIE DA . Pomyślałem wtedy... każdy musi na tym forum zapłacić jakieś frycowe, choćby był najbardziej w świecie rzeczowy i rozsądny i próbował przedstawić w taki właśnie sposób swoje argumenty. Dawno już uznałem, że szkoda na to czasu, sił i niepotrzebnych emocji Pozdrawiam
DarCro napisał(a):Zainteresowałem się. Jakiś link do tej gorącej dyskusji?
kulka53 napisał(a):Proszę...
Cały temat
Gorąca dyskusja trwa tam właściwie cały czas choć bardziej się ożywia jak ktoś napisze że można długo i niedrogo Jedną z takich osób była Iwona
Iwona75 napisał(a):Kulka53 , Ty nawet nie wiesz jak mnie się podoba ten Wasz "specyficzny"sposób podróżowania ! Tylko póki co ,mamy 2+2 ,więc jednak dachu nad głową poszukujemy . Ale jak dziewczyny zrezygnują z wyjazdów z rodzicami ,to kto wie ?....
Przyznam że podczas ostatniego pobytu w Niemczech ,miałam już wizje spania w samochodzie ,ale opatrzność czuwała . Jednak o tym w mojej ,rozpoczętej niedawno relacji.
A Rzym ? Minęło już 5 lat od mojego ostatniego pobytu ,jednak myślę że nadal mogłabym sporo o tym mieście opowiedzieć ,natomiast pozostała część Włoch jest na razie w zasięgu marzeń .
DarCro napisał(a):Zerknąłem. Zasadniczo bezsensowne bicie piany.
Co nie zmienia faktu, że ze światłem czy bez ta wieża na zdjęciach i tak wygląda na niezły fotomontażkulka53 napisał(a):Liczyliśmy na popołudniowo-wieczorne słońce, które ładnie oświetliłoby jedne z najbardziej znanych budowli świata... niestety, nie było go dla nas
Tymona napisał(a):A Wasza "nocna przygoda" - pewnie obcość miejsca, niemożność porozumienia się, zagadkowość intencji tych mężczyzn tylko wzmagało uczucie zagrożenia?