tony montana napisał(a):...
Oj Tony, Tony... coś już obiło mi się o uszy że się wybierasz na wielką włoską wyspę na S... fajnie, ale szkoda że to jednak nie będzie Sardynia
A powiem Ci, że od czasu Twojej Portugalii Małgosia co chwilę wraca do tematu... i nic nie pomagają stwierdzenia, że na Sardynii są takie same plaże i fale...
tiwa napisał(a):Ciekawy jestem Waszej opinii o tym Muzeum Sztuki Górniczej
Niestety, nic na temat tego muzeum nie wiem.
Nie słyszałem o nim, choć za pierwszym razem w Iglesias chwilę spędziliśmy. Pewnie nawet gdybym wiedział o jego istnieniu to i tak byśmy się nie wybrali, nie mamy nic wspólnego z górnictwem i aż tak bardzo nas ta dziedzina nie interesuje.
W tej okolicy miałem jeszcze w "zapasie" do odwiedzenia Grottę di Santa Barbara, ale skoro udało się Porto Flavia to na jaskinię już czasu tego dnia zabrakło... może następnym razem
trinity napisał(a):Nadrobiłam zaległości w relacji i widzę, że duuużo jeszcze przed nami do zobaczenia na tej wyspie. Ten region pomiędzy Piscinas i Giuspini a Porto Paglia i Iglesias nawet przez nas nie tknięty, a widzę, że warto Pięknie
Życzę, również przy okazji Nowego Roku , żeby okazja do powrotu i zagłębienia się w inne okolice się Tobie nadarzyła...
Bardzo możliwe, że my jeszcze kiedyś się na Sardynię wybierzemy, bo warto a wciąż pewien niedosyt odczuwamy i parę miejsc i plaż do zaliczenia jeszcze zostało
Pozdrawiam