kulka53 napisał(a):O jednym i drugim będzie pewnie spoooooro
... w takim razie czekam cierpliwie na relację ... ...
Pozdrawiam.
trinity napisał(a): Do razu bardzo dziękuję za zeszłoroczną relację, bo była ona dla mnie i mojej rodziny inspiracją do tegorocznych wakacji na tej właśnie wyspie.
kulka53 napisał(a):Posiedzieliśmy chwilę na murku, zjedliśmy drugie śniadanie…rzeczywiście roztaczają się stąd całkiem ładne widoki.
piekara114 napisał(a):Skojarzyło mi się z kościołem w San Galgano (sama tam jeszcze nie dotarłam)
piekara114 napisał(a):I jakoś nikomu nie przeszkadzają wiatraki, a u nas.....? Szkoda nawet czasu na pisanie...
kulka53 napisał(a):piekara114 napisał(a):I jakoś nikomu nie przeszkadzają wiatraki, a u nas.....? Szkoda nawet czasu na pisanie...
Nie tylko we Włoszech nie przeszkadzają.
Odwiedziliśmy kraj, gdzie w ogóle trudno o krajobraz bez nich, stoją nawet w morzu .
longtom napisał(a):kulka53 napisał(a):Nie tylko we Włoszech nie przeszkadzają.piekara114 napisał(a):I jakoś nikomu nie przeszkadzają wiatraki, a u nas.....? Szkoda nawet czasu na pisanie...
Odwiedziliśmy kraj, gdzie w ogóle trudno o krajobraz bez nich, stoją nawet w morzu .
Ponoć u nas, na poziomie Łeby mają stawiać "na wodzie" też.
piekara114 napisał(a):longtom napisał(a):Ponoć u nas, na poziomie Łeby mają stawiać "na wodzie" też.
Właśnie do tego piłam, ale chyba idea upadła, bo będą psuć widok, a teraz to już nikt nie postawi bo to się nie będzie opłacać...
tony montana napisał(a):Witamy w Polsce i prosimy o kontynuację relacji
No i nową relację z GR
kulka53 napisał(a):Niebrzydko tu nawet
kulka53 napisał(a):Zwłaszcza gdy okna są tylko namalowane
maxredaktor napisał(a):Jak na miasteczko, które spokojnie mogliśmy sobie je odpuścić jest bardzo fajne. I w sumie dobrze, że nie odpuściliście
kmichal napisał(a):... zdecydowanie niebrzydko, a nawet ładnie ... ...
kmichal napisał(a):... trochę jakby inne od tych oryginalnych po lewej ... ...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe