Powoli wracamy.
Ci goście ewidentnie wolą skałki
Pięknie…
Wieje…
Wyszło słońce, jeszcze bardziej się nam tutaj podoba
tiwa napisał(a): Najciekawsza była Cala Coticcio na Caprerze (archipelag La Maddalena), (...) Drugie miejsce to plaże koło Villasimius, a trzecie to Porto Ferro i Porticciolo .
dangol napisał(a):Li Cossi prezentuje się świetnie, a że jest w tej części wyspy, którą odwiedzimy, to kto wie? Może się wybierzemy na spacerek.tiwa napisał(a): Najciekawsza była Cala Coticcio na Caprerze (archipelag La Maddalena), (...) Drugie miejsce to plaże koło Villasimius, a trzecie to Porto Ferro i Porticciolo .
Dzięki za podpowiedzi . Nr 2 nie wchodzi w grę, bo skupimy się na północnej "połówce". Za to Nr 3 jest jak najbardziej w zasięgu...
dangol napisał(a):Co do archipelagu La Maddalena, ... Masz jakieś obserwacje w kwestii tabliczek z zakazem biwakowania na terenie PN?
A co z podwodnymi fotkami w zatoczkach na południe od Cala Ganone Czy jest tam jakieś życie, nie tylko skały?
mysza73 napisał(a):Zgadzam się ... pięknie
kmichal napisał(a):... nic dodać, nic ująć ... ... pięknie ... ...
marze_na napisał(a):To ja też się przyłączę do tych zachwytów .
Bardzo urokliwy odcinek!
kaszubskiexpress napisał(a):Balustrady bardziej ozdobne, niż zabezpieczające.
Fajne pustki.
dangol napisał(a):Li Cossi prezentuje się świetnie, a że jest w tej części wyspy, którą odwiedzimy, to kto wie? Może się wybierzemy na spacerek.
dangol napisał(a): Mam jednak obawy, czy na terenie parku narodowego spanie na dziko ujdzie bez kary (a jakiekolwiek inne spanie, to znowu dodatkowy koszt, którego wolelibyśmy uniknąć)...
tony montana napisał(a):Alternatywnie myślę nad Portugalią i paroma innymi destynacjami
tony montana napisał(a):a propos - którego września wyjazd i dokąd ostatecznie? (o ile już możesz zdradzić - ew. na priv proszę)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe