... bardzo ładnie i kolorowo się zrobiło - tak trzymać ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Plaża SUPER, ale ciekaw jak w sezonie wygląda....
dangol napisał(a):Mikeee napisał(a):
nie ukrywam, że cieszy mnie szybsze tempo tej relacji.
Mnie też
Michał, Ty wybierasz się na 2 tygodnie, czy na 3?
kmichal napisał(a):... ładna ta miejscowa fauna ... ... szczególnie te kopytne nieźle się prezentują ... ...
Pozdrawiam.
maxredaktor napisał(a):piekara114 napisał(a):Plaża SUPER, ale ciekaw jak w sezonie wygląda....
W sezonie nie jest zbyt różowo. Byłem na Sardynii w lipcu, i choć na tamtejszych plażach tłok nie był tak duży jak na tych przy Adrii, to puste plaże (jak u Kulek) można jedynie było zobaczyć o poranku.
W sierpniu jest pewnie jeszcze gorzej.
Mikeee napisał(a):w domu nie będzie mnie 3 tygodnie, natomiast na Sardynii będę tylko tydzień. Drugi tydzień na Korsyce i kolejny tydzień w "drodze".
'tiwa napisał(a): Moja relacja (jak dobrze pójdzie) zacznie się dopiero w październiku.
tiwa napisał(a):To nie ja Ja byłem w czerwcu, ale na tę plażę nie trafiłem. Na pozostałych zdjęciach pięknie, kolorowo .
Moja relacja (jak dobrze pójdzie) zacznie się dopiero w październiku. Teraz planuję wrześniowy Południowy Peloponez .
piekara114 napisał(a):Plaża SUPER, ale ciekaw jak w sezonie wygląda....
kmichal napisał(a):... bardzo ładnie i kolorowo się zrobiło - tak trzymać ... ...
maxredaktor napisał(a):W sezonie nie jest zbyt różowo. Byłem na Sardynii w lipcu, i choć na tamtejszych plażach tłok nie był tak duży jak na tych przy Adrii, to puste plaże (jak u Kulek) można jedynie było zobaczyć o poranku.
W sierpniu jest pewnie jeszcze gorzej.
Mikeee napisał(a):w domu nie będzie mnie 3 tygodnie, natomiast na Sardynii będę tylko tydzień. Drugi tydzień na Korsyce i kolejny tydzień w "drodze".
Mikeee napisał(a):to ja po powrocie Wam powiem jak jest we wrześniu
dangol napisał(a):Nie ukrywam, że to będzie ostateczny argument (bo wstępna decyzja już wykiełkowała) za wyborem kierunku na nasz tegoroczny "jesienny" urlop.
kulka53 napisał(a):Południowy Peloponez, ale i Kithira na dokładkę ma się rozumieć?
dangol napisał(a): ... zdradź nam (może być na priv) najciekawsze wg Ciebie miejsca do podwodnego focenia .
dangol napisał(a):Przełom września i października, w sumie 2 tygodnie, ale chcemy zaglądnąć też w miejsca dawno nie widziane, albo znane tylko w zimowych barwach, więc na Sardynię będzie tylko tydzień.
tiwa napisał(a):archipelag La Maddalena (.....) plaże koło Villasimius (...) Porto Ferro i Porticciolo na północ od Alghero (...)Asinara
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe