Re: Małe i duże niebałkańskie podróże - Sardynia z planem-ma
napisał(a) kulka53 » 03.06.2016 11:11
piotrf napisał(a):Paweł , przyznaj się , że za sardynkami się stęskniliście również
Od czasu do czasu pojadamy jakieś rybki, czasem puszkowe, czasem wędzone.
Pewnie po dłuższej "abstynencji" tęsknota by się pojawiła
, ale chyba większa była za samą nie całkiem jeszcze odkrytą Wielką Wyspą
piotrf napisał(a):Mój też proszę przyjąć
Zrobione
Beata W. napisał(a):Ja te z się melduję
Niezły pluton (koedukacyjny) się szykuje
Witamy
ajdadi napisał(a):Jestem...jestem...
I oczywiście pozdrawiam
Super, także pozdrawiamy
dangol napisał(a):...
Szczerze mówiąc zaskoczony jestem trochę pomysłem Waszym na Sardynię, wcześniej nigdy nie wspominałaś (albo nie zauważyłem)
.
Pokażemy sporo miejsc, prawie wszystkie będą nowe, ale Maddalena wciąż pozostaje dla nas nieznana. Do ostatniej chwili wahałem się czy włączyć ją do planu, ostatecznie przepadła jako że zajęłaby nam pewnie ze 2 dni. Została na trzeci raz. Ale o tym że była brana pod uwagę świadczy fakt, że oglądałem sobie ją na google pod kątem właśnie noclegu - i gdybyśmy się wybrali zapewne próbowalibyśmy nocować na Caprerze w jednej z zatoczek na półwyspie leżącym na południowy zachód od osady Stagnali.
Do jesieni trochę pewnie pokazać zdążymy, ale końcówka pewnie i tak wypadnie zimą jak w zeszłym roku.
Z Sardynią trochę jest tak, że gdziekolwiek by nie pojechać, i tak będzie ładnie
. A czasem zdarzają się prawdziwe perełki...
Nic dziwnego, że tyle osób się wybiera
ruzica napisał(a):Ja też jestem
Jakie pustki na tej alternatywnej drodze
może ona wcale otwarta oficjalnie nie była jeszcze
Była... inaczej zapewne napotkalibyśmy dziesiątki znaków po drodze i wielki szlaban z kłódką na koniec jak pod Corno Grande
Włosi tak lubią
.
Pozdrawiam