kulka53 napisał(a):... jedynego na Sardynii ośrodka sportów zimowych
no tego to bym się po Sardynii nigdy nie spodziewał
podoba mi się ta wyspa... Fajnie, że tak dokładnie ją pokazujecie
pozdrawiam,
Michał
kulka53 napisał(a):... jedynego na Sardynii ośrodka sportów zimowych
kmichal napisał(a):... gratulacje ... ...
tony montana napisał(a):Gratulacje także ode mnie....
tony montana napisał(a):buty Pawła mało takie jakieś trekkingowe
Mikeee napisał(a):kulka53 napisał(a):... jedynego na Sardynii ośrodka sportów zimowych
no tego to bym się po Sardynii nigdy nie spodziewał
Mikeee napisał(a):podoba mi się ta wyspa... Fajnie, że tak dokładnie ją pokazujecie
tony montana napisał(a):buty Pawła mało takie jakieś trekkingowe
kulka53 napisał(a):Nawet bardzo mało
Zbyt mało miejsca mamy w aucie, by targać przez 2 tygodnie buty specjalnie na jedną jedyną okazję
Lepiej wziąć wielozadaniowe... na taki szczyt wejść się da i jakby lało (to w końcu Włochy ) będą na zmianę
kulka53 napisał(a):Do słynnej Cala Gonone nawet nie zjechaliśmy, uznając, że przy takiej pogodzie szkoda czasu. Najpiękniejsze podobno zatoczki w tej części wybrzeża pozostały dla nas nieodkryte... i szczerze mówiąc nie jestem przekonany, czy kiedykolwiek zdecydujemy się by chcieć lepiej poznać ten właśnie rejon Sardynii.
tiwa napisał(a): Jak uda mi się w czerwcu dopłynąć na Sardynię, to rejonu Cala Gonone nie odpuszczę .
Jak tam z porozumiewaniem się z tubylcami ? Podobno j.angielski nie jest zbyt powszechnie znany .
kulka53 napisał(a): Marna pogoda i widoczność nie pozwoliła nam podziwiać widoków, takimi jakie mogłyby być, ale i tak dobrze że udało się nam się znaleźć w tych okolicach. A skądinąd wiem, że trzeba będzie jeszcze wrócić
longtom napisał(a):tony montana napisał(a):... ale buty Pawła mało takie jakieś trekkingowe ;0
Ale kapelusz, pełna profeska.
pzdr
tony montana napisał(a):Ja z miasteczka Villagrande Strisaili zapamiętałbym jego mega trudną i plącząca język nazwę
longtom napisał(a):Ale kapelusz, pełna profeska.
tony montana napisał(a):Ma "stajl"