tiwa napisał(a):Bosa ładna
, kemping w pobliżu jest
, szkoda tylko, że ta plaża taka płaska, bez skałek
.
Plaża w Bosa Marina to nic szczególnego, zwykła miejska plaża można powiedzieć. Brak skałek jednak zdecydowanie jak dla nas jest zaletą
.
Widzę, że Sardynię masz wirtualnie obcykaną
, ja też już wiem coraz więcej i sądzę, że jesienią będzie powstawał jakiś plan - być może na przyszły rok. Strasznie wciąż jest dużo miejsc które chcielibyśmy poznać i wybór będzie ciężki
.
Kempingów z tego co widzieliśmy jest tam od groma
.
kmichal napisał(a):... mnie się bardzo tam podoba ...
...
longtom napisał(a):Popieram sąsiada.
ajdadi napisał(a):A ja sąsiadów...
Poznańskie kółko wsparcia
mysza73 napisał(a):Mnie też BARDZO się podoba
,
ale mniej mi się podoba, że mam mętlik w głowie
(Sardynia czy "obcas")
.
Pewnie prędzej czy później dotrzecie i tu i tu
Jak już wiesz, że można sobie "skoczyć" samolotem
to tym bardziej
.
KOL napisał(a):Jasne, że się podoba, trudno żeby było inaczej.
Miło słyszeć
Nie da się ukryć, że zawsze już chyba, gdziekolwiek nie pojedziemy, będziemy szukać urlopowego "tego czegoś" , co ma Grecja... Włochy kontynentalne, piękne, właściwie nie do ogarnięcia (no chyba żeby spędzić tam co najmniej pół życia), ale to jednak nie to. Sardynia, to chyba też nie do końca TO, ale różnica jest bardzo niewielka
. I paradoksalnie, jej atrakcyjność dla nas wynika z jej wielkości... gdyby była mniejsza, wyglądałaby tak jak Capri czy Elba
.
Po cichu powiem, że nawet przez chwilę zastanawialiśmy się, czy nie wrócić tam już we wrześniu, ale jednak cały rok bez Grecji? chyba się nie da. No i nie ukrywam, że Twoje zdjęcia też swoje wniosły do podjęcia decyzji
.
tony montana napisał(a):kopuła kościoła San Michele to jest identyczna z tymi amalfitańskimi
No właśnie, też to zauważyłem... ale z czego wynika, nie wiem
tony montana napisał(a):Alghero naprawdę ŁADNE!!
Bosa też niczego sobie, fajny deptak, niezła alejka palmowa, zaczynają mi się podobać te sardyńskie miasteczka
To były te najładniejsze, a teraz zostały już tylko fajne plaże
No, może coś jeszcze będzie
Alejka palmowa też będzie, całkiem niczego sobie... i to niedługo
AniaJ. napisał(a):Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Sardynia to słuszny kierunek:)
Bosa fantastyczna jak dla mnie, mimo że nie byłam (jeszcze. ..
) zgadzam się z Małgosią i przyznaję Nr 1
Kierunek słuszny, jak najbardziej... wyspa jest na tyle duża, że każdy może znaleźć jakiś odpowiedni zakątek dla siebie
Myśmy znaleźli kilka, a już teraz wiem, że było ich więcej...
W sezonie pewnie nie jest tak różowo, ale taki początek czerwca
, jeszcze powinno być pustawo a woda w płytkich zatokach już całkiem ciepła.
Mi bardziej się podobało Alghero tam na miejscu, ale teraz, to sam już nie wiem
.
Pozdrawiamy i zapraszamy na c.d. już jutro