tony montana napisał(a):Może się narażę trochę, ale powiem, że póki co, z tego, co widzę: gdzie tam miasteczkom sardyńskim do apulijskich!
Ale i tak ładnie
pzdr
longtom napisał(a):tony montana napisał(a):Może się narażę trochę, ale powiem, że póki co, z tego, co widzę: gdzie tam miasteczkom sardyńskim do apulijskich!
Ale i tak ładnie
pzdr
kmichal napisał(a):kulka53 napisał(a):Ale trzeba przyznać, położenie Castelsardo ma
... co fakt to fakt ... wygląda bajkowo ... ...
KOL napisał(a):kulka53 napisał(a):....pamiętam takie z Tinos czy Naxos.
Może Mikri Vigla na Naxos ?
KOL napisał(a):Nie wiem czy te plaże z Sardynii Żonie pokazywać. Te wydmy. Jeszcze się faktycznie na tą Sardynie uprze .
kmichal napisał(a):już małżonce pokazałem zdjęcia sardyńskich plaż i teraz ma mętlik w głowie i stwierdziła, że mam wolną rękę co do wyboru wakacyjnych miejsc ... ...
tony montana napisał(a):z tego, co widzę: gdzie tam miasteczkom sardyńskim do apulijskich!
tony montana napisał(a):to nie to co moja kochana Apulia (póki co, z tego co Kulki miasteczka pokazują, przecież to dopiero 2 dzień na wyspie), plaże jednak super na tej Sardynii....
maxredaktor napisał(a):Moim zdaniem Alghero odstaje mocno od sardyńskiej średniej, i jest naprawdę urocze. Ale nie widziałem Cagliari, być może ono jest również fajne.
longtom napisał(a):Ale i tak ładnie
kulka53 napisał(a):Castelsardo spodobało się nam najbardziej z miasteczek które do tej pory zobaczyliśmy. Fakt, nie było ich wiele przez 1 dzień i poranek drugiego, ale zawsze to już coś, zasłużyć na wyróżnienie w naszych oczach . Zatem jakby co – Castelsardo z czystym sumieniem polecamy
mysza73 napisał(a):kulka53 napisał(a):Castelsardo spodobało się nam najbardziej z miasteczek które do tej pory zobaczyliśmy. Fakt, nie było ich wiele przez 1 dzień i poranek drugiego, ale zawsze to już coś, zasłużyć na wyróżnienie w naszych oczach . Zatem jakby co – Castelsardo z czystym sumieniem polecamy
Zapisałam
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):kulka53 napisał(a):Castelsardo spodobało się nam najbardziej z miasteczek które do tej pory zobaczyliśmy. Fakt, nie było ich wiele przez 1 dzień i poranek drugiego, ale zawsze to już coś, zasłużyć na wyróżnienie w naszych oczach . Zatem jakby co – Castelsardo z czystym sumieniem polecamy
Zapisałam
Ty też pojedziesz zamiast do Apulii na Sardynię?
mysza73 napisał(a):Zapisałam
mysza73 napisał(a):Notatek nigdy za wiele
tony montana napisał(a):Ty też pojedziesz zamiast do Apulii na Sardynię?
ajdadi napisał(a):Mnie tam też się podoba ta Sardynia...
kmichal napisał(a):... cały czas wędruje z Wami ... ... chwilowo z duńskiego Vejle ... ...
kmichal napisał(a):... oczywiście, że czekam jak inni na cd. ...
kmichal napisał(a):... a jeżeli chodzi o Danię to tak naprawdę jutro mamy pierwsze poważne zwiedzanie - na pierwszy plan Aarhus ...
kmichal napisał(a):jeżeli chodzi o rowerzystów to jeszcze żadnego nie trafiłem
kmichal napisał(a):najważniejsze, że pogoda dopisuje ... ...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe