kmichal napisał(a):kierunek Dania
Oooooo
Tylko długi weekend, czy dłużej?
Mam nadzieję, że coś skrobniesz potem... bo może będziemy oglądać te same wydmy?
A woda, mam nadzieję że do lipca się trochę podgrzeje
kmichal napisał(a):kierunek Dania
kulka53 napisał(a):kmichal napisał(a):
kierunek Dania
Oooooo
Tylko długi weekend, czy dłużej?
Mam nadzieję, że coś skrobniesz potem... bo może będziemy oglądać te same wydmy?
A woda, mam nadzieję że do lipca się trochę podgrzeje
Kasia i Krzyś napisał(a):może mam coś z fakira, ale skałki bardziej do mnie przemawiają niż to biało-żółte coś, co włazi wszędzie
ale na fotkach to i to całkiem nieźle wygląda
kmichal napisał(a):... niestety tylko 5 dni ... ...
... zapewne coś skrobnę, ale obawiam się, że wcześniej Wy sami spenetrujecie te okolice i to opiszecie ... ... niestety mam zaległości w opracowaniu lipcowo - sierpniowych Włoch - kto by się spodziewał, że tyle tam tego ... ...
kulka53 napisał(a):Myślę, że to będzie fajnych 5 dni, pogoda zapowiada się wyśmienicie
My tradycyjnie nie bardzo wiemy jak ten wyjazd będzie wyglądał - nigdy nie byliśmy w tamtych stronach i tylko trochę wiemy czego się można spodziewać. Zwłaszcza obawiamy się o pogodę, dlatego żadnych szczegółowych planów nie robimy - jak się okaże że zapowiadają tydzień opadów to może i nie pojedziemy wcale, albo pojedziemy gdzie indziej .
A co do Włoch... ten kraj tak ma
kmichal napisał(a):... szczerze mówiąc to w Danii jest też sporo ciekawych miejsc do zobaczenia ... ...
kmichal napisał(a):my z wielu na wstępie zrezygnowaliśmy a i tak plan jest mocno napięty ... ...
kmichal napisał(a):zresztą ograniczamy się tylko do małego kawałka tego pięknego kraju ... oczywiście z Legolandem na czele ...
kulka53 napisał(a):My mamy w planie kawałek dość spory, ale Legoland raczej odpuścimy
I też trochę niepokoją mnie te skandynawskie ceny
kulka53 napisał(a):Ale trzeba przyznać, położenie Castelsardo ma
kulka53 napisał(a):....pamiętam takie z Tinos czy Naxos.
KOL napisał(a):Nie wiem czy te plaże z Sardynii Żonie pokazywać. Te wydmy. Jeszcze się faktycznie na tą Sardynie uprze .
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe