Ha, ja to już nawet mapę i przewodnik posiadam, ale jak dotąd nie udało nam się na Sardynię wybrać; ) Może kiedyś...na pewno kiedyś!
Tym chętniej pozwiedzam z Wami
Będę zagladała regularnie.
tony montana napisał(a):Lazury mocno APULIJSKIE rzekłbym!
janusz07 napisał(a):Fajnie, Kilka lat temu myslałem o Sardynii, ale ceny w sezonie a ja moge tylko wtedy mnie zniechęciły. Poogladam z wami. Pozdrawiam
ajdadi napisał(a):Z Waszych fotek wychodzi na to,że...Sardynia to bardzo bombowa wyspa jest...
AniaJ. napisał(a):Ha, ja to już nawet mapę i przewodnik posiadam, ale jak dotąd nie udało nam się na Sardynię wybrać; ) Może kiedyś...na pewno kiedyś!
Tym chętniej pozwiedzam z Wami
Będę zagladała regularnie.
dangol napisał(a):Lazury, a wybrzeże - Szmaragdowe
kmichal napisał(a):... fajny spacerek ... ... jak tam pustawo ... ...
kulka53 napisał(a):A co do pustek, fakt, że było niedzielne gorące popołudnie, dobra pora choćby na powylegiwanie się na plaży, więc uliczki zapełnione nie były. No ale właściwie to wszystkie tej wielkości miasteczka i wsie przez które mieliśmy okazję choćby przejeżdżać, zwracały uwagę pustkami. Wyglądało to tak, jakby wszyscy gdzieś wyjechali... okiennice pozamykane, cisza i spokój, jedynie po ulicach i placach hulał mniejszy bądź czasem i większy wiatr.
dangol napisał(a):tony montana napisał(a):Lazury
Lazury, a wybrzeże - Szmaragdowe
tony montana napisał(a):Lazury mocno APULIJSKIE rzekłbym!
kulka53 napisał(a):Skoro tak mówisz
Apulię naprawdę mieliśmy opracowaną i zdecydowaną, ale... co wyspa to wyspa, nawet tak wielka
kmichal napisał(a):... żeby tak w lipcu tam było ... ...
tony montana napisał(a):Ech Wy, Wyspiarze....
tiwa napisał(a):No to żeście mnie przyjemnie zaskoczyli tą Sardynią .
tiwa napisał(a):Już od trzech lat mam opracowany plan podróży po tej wyspie i może w przyszłym roku się uda. Plan zresztą co roku trochę koryguję i po Waszej relacji na pewno też coś zmienię .
tiwa napisał(a):Byleby tylko przekonać Ładniejszą, bo Turcja trochę Ją rozczarowała i teraz chce tylko do Grecji. Moja relacja niedługo wystartuje, ale nie było siły, żebym najpierw nie zaczął od poczytania o Sardynii .
kulka53 napisał(a):
W tym właśnie momencie przekonaliśmy się już na pewno, że ta zmiana decyzji i to, że znaleźliśmy się właśnie na Sardynii, to nie był w żadnym wypadku błąd, a BARDZO DOBRA DECYZJA .
mysza73 napisał(a):To może i ja zmienię DECYZJĘ ,
bo miałam w planach TO co Wy na początku
mysza73 napisał(a):już Was "dogoniłam" i teraz już będę "na bieżąco" .
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe